06 / 05 / 2024

sokak iftarı

sokak iftarı

Malatyalı İşadamları Derneği Yönetim Kurulunca, Küçükçekmece Belediyesi organizasyonuyla sokak iftarı yapılacak

Fatih Duruay Gölbaşı'ndaki projeleri anlattı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

Recep Altepe: Yenişehir hak ettiği değere kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir’de düzenlediği sokak iftarına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her köşesi şantiye alanına dönen ilçenin en kısa zamanda hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Bursa Görükle'ye raylı sistem geliyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin Görükle’de düzenlediği sokak iftarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, raylı sistemin bölgeye en kısa zamanda ulaşacağını söyledi.

Şadi Yazıcı'dan TOKİ Konutları'na 2 müjdeli haber!

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Tuzla Belediyesi TOKİ Konutları'nda 5 bin kişilik iftar düzenledi!

Tuzla Belediyesi 'nin Aydınlı TOKİ Konutları 'ndaki sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile vatandaşlar katıldı.

Beykoz Belediyesi iftar yemeği gerçekleşti!

İslam Âlemi’ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın Sultanı Ramazan, Beykozluları bu yılın ilk iftarında Belediye Meydanı’nda aynı sofrada buluşturdu. Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sokak İftarları’ ile buluştu.

İzmir 35. Sokak ne zaman teslim ?

İzmir 35. Sokak ne zaman teslim sorusunun cevabı ilk etap için bu yılın Nisan ayı olarak veriliyor...

Akşan Yapı 35.Sokak satış fiyatları !

Akşan Yapı 35.Sokak satış fiyatları 2 oda 1 salon bahçeli dubleksler için 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor

35.Sokak fiyat listesi !

35.Sokak fiyat listesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor

35. Sokak satış fiyatları !

35. Sokak satış fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konut teslimleri de Nisan 2013'te başlıyor

İzmir 35.Sokak fiyat listesi!

İzmir 35.Sokak fiyat listesi 200 bin TL'den başlıyor. İzmir Ulukent'te yükselen 35.Sokak projesinde ilk etap teslimleri önümüzdeki Nisan ayında başlıyor...

35.Sokak Evleri ödeme planı!

35.Sokak Evleri ödeme planı, fiyat listesi, teslim tarihi ve 35.Sokak Evleri hakkındaki tüm bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz...

35. Sokak iletişim!

Toplam 257 daireden meydana gelen 35. Sokak iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

sokak iftarı Haberi

sokak iftarı

Malatyalı İşadamları Derneği Yönetim Kurulunca,  son yıllarda gelişen sosyal duyarlılığı da dikkate alarak beş yıldızlı otel iftarı düzenlemek yerine aynı bütçenin sokak iftarları, hayır organizasyonları ve sosyal sorumluluk projelerinde değerlendirilmesi uygun görülmüştür. Bu anlayışla Ramazan ayının getirdiği manevi ortamda, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı sokak iftarları ile ihtiyaç sahibi geniş bir kitleye ulaşılmasının hayırlı olacağı yönünde bir değerlendirme yapılmıştır. Bu çerçevede 31 Temmuz Salı günü Küçükçekmece Belediye’sinin organize ettiği Sokak İftarına ev sahipliği...