03 / 05 / 2024

sokak süpürme

sokak süpürme

İstanbul Belediyesi'nin sokak süpürme işi için düzenlediği ihaleyi kendi firması İSTAÇ kazandı. Belediyenin kendi kendine iş verdiğini belirten Kamu İhale Kurumu ise ihaleyi iptal etti.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 4 in1 Mop Robot Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Tefal 4 in1 Mop Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Philips toz torbasız elektrikli süpürge 5 yıl garantisi, ergonomik tasarımı ve gelİşmiş teknolojisi ile süpürme işlemini gerçekleştiriyor. 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?

sokak süpürme Haberi

sokak süpürme

İstanbul'un sokaklarını süpürme işi 1 Ocak’tan itibaren sahipsiz kalacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2015-2017 yılları arasında kentin süpürülmesi için açtığı ihaleye tek teklifi yine belediyenin şirketi olan İSTAÇ verdi ve kazandı. Kamu İhale Kurulu ihaleyi iptal edince; yılbaşı itibariyle İstanbul sokaklarını süpürme işi sahipsiz kaldı.


KENDİ FİRMASINA İŞİ VERİYOR


27 Ekim’de yapılan “İstanbul Geneli Ana Arterlerin, Yolların, Meydanların, Geçitlerin süpürülmesi, yıkanması ve çıkan atıkların taşınması hizmet ihalesi”, Kasım ayı sonunda da iptal edildi. Kamu İhale Kurulu’nun iki üyesi ise, ihaleyle ilgili olarak dikkat çekici itirazlarda bulundu. Kurul üyeleri Ali Kemal Akkoç ve Mehmet Aksoy’un ihalenin iptal edilmesi kararıyla ilgili yazdığı ek gerekçede, ihale için 12 adet ihale dökümanı satıldığı ancak sadece bir isteklinin teklif verdiği belirtildi. Söz konusu ihaleye teklif veren firmanın...