05 / 05 / 2024

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir, "Söke’nin konut ihtiyacı sürekli olarak devam ediyor. Şu anda Söke’de genelde 2+1 şeklinde binalara rağbet gösteriliyor." dedi.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Emlakçılardan kirada ‘Yüzde 25’ sona ersin talebi!

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada 2022 yılında hayata geçen, 2023'te de 1 yıl uzatılan konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uygulamasının, bu yıl uzatılmadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Konut fiyatları önümüzdeki haftadan sonra nasıl seyredecek? İşte o açıklama!

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, önümüzdeki haftada emlak piyasasının geleceği durum hakkında uyarılarda bulundu. Koçak, geleceğe dair fiyat seyrine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor! Son başvuru tarihi 6 Ocak 2023!

Yatırım için önemli bir fırsat kapıya geldi. Türkiye’nin önemli un üreticilerinden Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor. Arz taleplerinin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte detaylar…

Bakan'dan doğal gazla ilgili flaş açıklama: 45-60 günlük süremiz var, müjdeyi paylaşacağız!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Türkiye'nin kendi gazını kullanmasıyla ilgili merak edilenleri cevapladı. Bakan Dönmez "Akdeniz'de 45-60 günlük süremiz mevcut. Bu sürede sondajımızı tamamlarız. Keşif bulursak milletimizle müjdeyi paylaşırız." dedi.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Sahte emlak ilanlarına dikkat!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TİNEMOD) Başkanı Ayhan Taflan internet sitelerindeki sahte emlak ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan kira açıklaması!

Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkan V. Mehmet Sert, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kira artışları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ankara Milli Emlak Müdürlüğü 110 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından 110 adet imarsız arsa ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 26 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Japonyalı emlak kralının sır ölümü!

Japonyalı emlak kralı 77 yaşındaki Kosuke Nozaki isimli işadamının sır ölümü arkasında bir çok soru işaretini bıraktı...

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir Haberi

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir

Demir İnşaat olarak toplamda 4 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Müteahhit ve aynı zamanda Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir, “İlk projemize Atatürk Mahallesi’nde Söke’nin ilk akıllı evini yaparak başladık” dedi. 


“İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ OLMAK TEK HEDEFİMİZ”

Süreç dahilinde Atatürk ve Yenikent Mahallesi’nde 5’er katlı daireler yaparak müşteriye satışa sunduklarını belirten Adil Orhan Demir, “Yine Kuşadası’nda dubleks bir mesken yaparak alıcıyla buluşturduk. Şu anda yeni bir projemiz söz konusu. Söke Adliyesi’nin hemen karşı köşesinde gerçekleştireceğimiz projemiz, zeminde bir adet dükkan üst katlarındaysa 5 adet 1+1 ve 1 adet de dubleksten ibarettir. Projemizde inşa edeceğimiz yapılar, muhasebe, avukat ve emlak ofisi olarak dizayn edilmiştir. Bu projemiz 6 ay içinde hayata geçecek. Demir İnşaat olarak daha iyisini yapmayı ve sektörde öncü olmayı...