07 / 05 / 2024

Solal Pazarlama Ödülleri Mall of İstanbul

Solal Pazarlama Ödülleri Mall of İstanbul

Haziran ayında Kopenhag’da yapılacak ve sektörün Oscar’ları olan “Solal Pazarlama Ödüllerinde” Mall of İstanbul büyük ödülün en güçlü adayı..

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri verildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği AVM Yatırımları Konferansı'nda, "Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu.

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

Lidya Grup’un Epson ödülleri dağıtıldı!

25 Şubat’ta düzenlenen Türkiye’den bayilerinin katıldığı toplantıda, Lidya Grup’un Epson ödülleri sahiplerini buldu.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

DKY’ye itibarlı ödül!

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

Solal Pazarlama Ödülleri Mall of İstanbul Haberi

Solal Pazarlama Ödülleri Mall of İstanbul

Alışveriş Merkezleri sektörünün uluslararası alanda en büyük organizasyonu olan, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin (ICSC) her yıl düzenlediği ve en iyi pazarlama projelerine verilen, sektörün Oscarları olarakta anılan Solal Pazarlama Ödülleri'nde (ICSC Solal Marketing Awards) Mall of İstanbul aday olduğu her dalda finalde yarışacak.

Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden yüzlerce başvuru yapılan, sektörün en prestijli ödülü Solal Pazarlama Ödülü (ICSC Solal Marketing Awards) bu yıl Haziran ayında Kopenhag’da düzenlenecek ödül töreni ile sektörün yıldızlarını belirleyecek.


B2B, Grand Opening ve Footfall kategorilerinde yarışmaya aday olan ve başvurduğu her dalda finale kalan Mall of İstanbul, sektöre yaptığı iddialı girişle büyük ödülün en kuvvetli adayı olarak gösteriliyor.



Mall of İstanbul Bilim Tüneli Sergisi ile “B2B ÖDÜLÜ” için finalde yarışacak!


Torunlar GYO tarafından 1,3 milyar TL yatırımla hayata...