06 / 05 / 2024

Şölen Çikolata evleri

Şölen Çikolata evleri

1989 yılında Gaziantep'te kurduğu Şölen Çikolota ile 25 yıldır önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketi ile inşaat sektörüne giriş yaptı. Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor.

Gaziosmanpaşa GOPAŞ Merkez Evleri'nde kura heyecanı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen GOPAŞ Merkez Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerinin daireleri noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Balance Güneşli: Burada her şey dengede!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofis yatırımı yapmak isteyen firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'yi Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markalar tercih etti.

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Emlak Konut kampanyasında Göl Panorama Evleri!

Emlak Konut GYO tarafından yürütülen 20 yıl vade kampanyası bugün başladı. Emlak Konut kampanyasında Göl Panorama Evleri de var...

Friglerin kaya evleri turizme kazandırılacak!

Bolu'nun Seben ilçesindeki milattan önce 1200'lü yıllarda Frigler tarafından yapıldığı düşünülen kaya evleri, turizme kazandırılacak.

Zeytinburnu Büyükyalı Evleri ödeme kampanyası!

Anahtar teslimlerinin 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülen Büyükyalı Evleri'nde metrekare birim fiyatı 13 bin TL ile 25 bin TL arasında değişiyor...

Lavender Sancaktepe Evleri indirim fırsatı!

2018 Kasım ayında teslim edilmesi öngörülen Sancaktepe Lavender Evleri'nde kampanya başlatıldı. Lavender Sancaktepe Evleri indirim fırsatı haberimizde yer alıyor..

İskenderun'da TOKİ için son imzalar atılacak!

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen Toki evleri projesinde son aşamaya gelindi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan önümüzdeki günlerde Hatay'a gelerek İskenderun Belediyesi ile anlaşmalara imza atacak.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık!

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 13 bin 186 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şölen Çikolata evleri Haberi

Şölen Çikolata evleri

118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 360 TL'den başlıyor. 


1989 yılında Gaziantep'te kurduğu Şölen Çikolata ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı. Grup, İstanbul Güneşli bölgesinde hayata geçireceği ilk konut projesi olma özelliği olan Balance Güneşli projesine sanayideki25yıllık deneyimlerini aktaracak. Gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getireceği ve bölgeye değer katacak olan iş hayatının bütün ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği, plaza büro, cadde büro, hane büro ve mağazalardan oluşan Balance Güneşli projesinin tanıtımı gerçekleştirilirken, satışlarına da başlandı. Balance Gayrimenkul İdare Heyeti Başkanı İsmail Çoban, yeni proje ile ilgili sorularımızı cevaplandırdı: 


Çikolata sektöründen, inşaat sektörüne girme kararı aile...