06 / 05 / 2024

şölen çikolataları yatırım

şölen çikolataları yatırım

Çikolata, çikolatalı ürünler ve şekerleme sektöründe faaliyet gösteren Şölen, Eylül’de faaliyete geçecek Gaziantep’teki fabrikası için yatırım bedelini teşviklerinde etkisiyle 100 milyon liradan 160 milyon liraya çıkardı...

'Ev bir yatırım aracı değildir' diyenlere net cevap!

Konut fiyatları son zamanlarda tarihi zirvelere ulaşmış durumda. Güvenli liman olarak görülen konut fiyatlarının yatırımcısının alım gücü karşısında artması konuta olan talebi azaltmaya başladı. Bazı yatırımcılar ''ev bir yatırım aracı'' değildir diyerek farklı yatırım araçlarına yönelmeye başladı. 

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı sonuçları açıklandı!

Akiş GYO liderliğinde Akkök Holding iş birliği ile yürütülen, idacapital tarafından geliştirilen,  perakende alanında dijital çözümler sunan girişimlere yönelik "Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı" sonuçları açıklandı.

Ocak-Mart döneminde yeni yatırımlar için 43 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

"Sanayi ve teknoloji kenti" Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 1,8 milyar lira olarak öngörülen 43 komple yeni yatırım projesi teşvik kapsamına alındı.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi kuruldu!

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi bugün Bahçeliveler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Recep Gülenç tarafından kuruldu. 

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

Bursa kentsel dönüşüme 149 milyon TL'lik yatırım yapacak!

2017 yılı için 2 milyar 375 milyon TL öngörülen bütçenin 1 milyar 195 milyon TL'si yatırımlara ayrıldı. . Yatırım kalemlerinde ulaşım 493 milyon TL ilk sırada yer alırken, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüm için de 149 milyon TL'lik yatırım planlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 2017 yatırım programını açıkladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını programladı. 2017 yılı için 2 milyar 375 milyon TL öngörülen bütçenin 1 milyar 195 milyon TL'si yatırımlara ayrıldı. Yatırım kalemlerinde ulaşıma 493 milyon TL ayrıldı.

Türkiye'den İran'a 10 milyar dolarlık yatırım!

İstanbul Sanayi Odası’nın 10 milyar dolar değerinde olması öngörülen yatırımıyla, 500 hektarlık alana İran’ın ilk yabancı organize sanayi bölgesi kurulacak.

şölen çikolataları yatırım Haberi

şölen çikolataları yatırım

200’ün üzerinde çeşidi bulunan Şölen, son yatırımını ise lokum için yaptı. 6 milyon Euro’luk yatırımla yeni bir hat kuran Şölen, çikolata kaplamalı lokum üretecek.


200 ÇEŞİT ÜRÜN


2013 yılını 650 milyon lira ciro ile kapatmak istediklerini ifade eden Şölen CEO’su Elif Çoban 2015 hedeflerinin ise 1 milyar lira ciroya ulaşmak olduğunu söyledi. Bayramda satışa çıkacak olan lokum ile yeni bir kategoriye girdiklerini ifade eden Çoban, yeni ürünleri ‘Lokkum’ hakkında bilgi verdi. Çoban, “Üzerindeki çikolata kaplaması dolayısıyla üst segmentte yer alan ve farklılık yaratan ürün için 6 milyon Eeuro’luk hat yatırımı yaptık. İlk defa kaplamalı olarak üretilen endüstriyel lokumlar, ‘LOKKUM’ adı ile üretilecek. El değmeden üretilen lokumlar  önce Türkiye’de tanıtılacak” dedi.  


Eylül ayında faaliyete geçecek olan Gaziantep’teki yeni tesis için yeni teşviklerin...