12 / 05 / 2024

soma beşiktaş konutlarının kaynağı nereden

soma beşiktaş konutlarının kaynağı nereden

Beşiktaş Belediyesi Başkanı Av. Murat Hazinedar, gençlik festivalini iptal ederek o kaynakla alınan 30 konutun 23 Temmuz'da Soma maden işçilerinin ailelerine teslim edeceklerini açıkladı. Peki Beşiktaş Konutları nerede? İşte konutların özellikleri...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa ihalesinin ilk oturumu bugün! 

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut fonksiyonuna sahip arsasını satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılan arsanın ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

soma beşiktaş konutlarının kaynağı nereden Haberi

soma beşiktaş konutlarının kaynağı nereden


Beşiktaş Belediyesi, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine 23 Temmuz 2014’de evlerini teslim ediyor.

Somalı madenci aileleri Beşiktaş Konutları'ndaki evlerine yerleşti!
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Soma’da yaşanan maden faciasının hemen ardından madenci ailelerin acılarını paylaşmak için bölgeye gitmiş, burada görüştüğü ailelere “Beşiktaş Konutları” yapacağının sözünü vermişti. Aynı tarihlerde yapılması planlanan Beşiktaş Belediyesi Gençlik Festivali iptal edilerek, bu festivale ayrılacak bütçe de Soma’daki “Beşiktaş Konutları” alımına aktarıldı. 



Kısa sürede Soma'da madenci ailelerine tahsis edilmek üzere 30 daire alımı gerçekleştirildi. 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü Kadir Gecesi'nde Soma Meydanı'nda noter huzurunda teslim edilecek olan daireler Soma İstasyon Zafer Mahallesi, Hoca Ahmet Yesefi Caddesi üzerinde bulunuyor. 3+1 ve 115 metrekare olan “Beşiktaş Konutları”nın tamamı dayalı döşeli ve kullanıma hazır.


Beşiktaş...