17 / 05 / 2024

soma için toplanan yardım miktarı

soma için toplanan yardım miktarı

Yaklaşan bayram öncesi Soma'daki mağdur aileler için yardım kampanyası düzenleyen İzmir Minibüsçüler Odası yöneticileri toplanan 45 bin TL' yi Soma Kaymakamlığı 'nın verdiği hesaba yatırdı.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

ABD'de ev kiralarının iptal edilmesi için protesto düzenlendi! 

ABD'nin New York şehrinde toplanan bir grup pandemi döneminde ev kiraların iptal edilmesi için protesto düzenledi. 

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

TOKİ konutları için toplanan aidatlar TBMM gündeminde!

TOKİ konutları için 2020 yılında toplanan aidatlar ile aidatlarını ödeyemeyen kişi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Davutoğlu: Deprem için toplanan paralar deprem için harcanmalı!

Elazığ'da yaşanan deprem sonra, Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte depremzedeleri ziyaret etti. Davutoğlu, “Depremle ilgili toplanan bütün fonların hepsinin deprem için harcanması lazım" dedi...

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ 50 bin konut başvuruları için son 5 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 50 bin sosyal konut projesi için başvurular 5 gün sonra sona eriyor. Talep toplanan projelerden 388 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ 50 bin konut başvuruları için son 7 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 50 bin sosyal konut projesi için başvurular 7 gün sonra sona eriyor. Talep toplanan projelerden 388 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

soma için toplanan yardım miktarı Haberi

soma için toplanan yardım miktarı


Soma'daki maden faciasında mağdur olan ailelere bir yardım da İzmirli minibüsçülerden geldi. Yaklaşan bayram öncesi Soma'daki mağdur aileler için yardım kampanyası düzenleyen İzmir Minibüsçüler Odası yöneticileri toplanan 45 bin lirayı Soma Kaymakamlığı'nın verdiği hesaba yatırdı. 


Sembolik çek verildi

Yardımın sembolik çeki ise, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz ve oda yöneticileri tarafından Soma Kaymakamı Bahattin Atçı'ya teslim edildi.


"Acılar paylaşılarak azalır"

Acıların paylaşarak azaldığına inandıklarını kaydeden İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, "İzmir Birliği ve bağlı odalar daha ilk günlerde gereken yardımı ve ilgiyi göstermişlerdi. Sayın Başbakan'ın Soma'da olduğu gün vatandaşların acısını paylaşmak için biz de buradaydık. Son olarak İzmirli minibüsçülerin çam sakızı çoban armağanı, gönüllerinden kopan yardımlarını size ulaştırmak...