02 / 05 / 2024

Soma Köseler yolu

Soma Köseler yolu

Soma maden şehitlerinin köyü Köseler’de yapımı için söz verdiği 6 km’lik yolun yapımına başlandı. Başkan Kocaoğlu, Kınık, Bergama ve Dikili’yi kapsayan yatırım turu kapsamında Köseler köyüne de uğrayarak yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demiryolu projesine imza atıldı!

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demir yolu projesine imza atıldı. Törene Ulaştırma Bakanı ve birçok bakan katılım sağladı.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 184 konutu satışa sunuyor!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Köseler mahallesinde 184 adet konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubu için satışa sunulan projede evlerin fiyatları 210 bin 258 TL'den başlıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde köprü yolu kuruluyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kabloların montajı sürerken, Gelibolu Sütlüce'deki şantiye alanına gelen tabliye bloklarının sayısı 23 oldu.

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Atakule GYO Kocaeli parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 ada, 16 nolu parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Rize'de sağanak yağış nedeniyle 4 bina boşaltıldı!

Rize'de etkili yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu. Şehirde 45 köy yolu kapanırken, Güneysu’ya bağlı Başköy ile merkeze bağlı Dağsu Mahallesinde 4 bina tahliye edildi...

Atakule GYO Dilovası'ndaki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 Ada, 16 numaralı Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Erzurum'da arazi kavgası! 5 kişi hayatını kaybetti!

Erzurum Çat'ın Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

Soma Köseler yolu Haberi

Soma Köseler yolu


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, Soma maden şehitlerinin köyü Köseler’de yapımı için söz verdiği 6 km’lik yolun yapımına başlandı. Başkan Kocaoğlu, Kınık, Bergama ve Dikili’yi kapsayan yatırım turu kapsamında Köseler köyüne de uğrayarak yol çalışmalarını yerinde inceledi. 


Geçtiğimiz Mayıs ayında Soma’da meydana gelen maden faciasının en çok etkilediği yerlerden biri de İzmir’in Kınık ilçesine bağlı Köseler köyüydü. Facianın ardından 14 madenciyi şehit veren köye taziye ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, köyün bozuk yollarının yapımı ve köy mezarlığının bakımının yapılması yönünde taleplerle karşılaşmıştı. Başkan Kocaoğlu’nun ziyaret sırasında gereken çalışmaların yapılması yönündeki talimatı üzerine Köseler köyünü Kınık ilçe merkezine bağlayan 6 km uzunluğundaki yolda çalışmalar başladı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoldaki kaplama çalışmalarını da büyük...