08 / 05 / 2024

soma okul projeleri

soma okul projeleri

Arif Koşar, Soma'ya yapılacak futbol okulunu 80 günde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Koşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul için yer tesliminin yapılmasının ardından yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Soma'da yaptırılacak futbol okulu için yer tahsis töreni yapıldı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Soma'daki maden faciasında yakınlarını kaybeden ailelerine TFF Süper Kupa öncesinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi Lokali'nde yemek verdi. Soma'da yaptırılacak futbol okulu için yer tahsis töreni yapıldı

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

İstanbul'daki 31 tarihi okul restore ediliyor!

Kabataş, İstanbul Erkek, Çamlıca Kız gibi gözde liselerin de aralarında yer aldığı İstanbul'daki 31 tarihi okul 202 milyon 831 bin TL'lik dev bir bütçeyle restorasyona alınıyor. Anıtlar Kurulu projeleri onayladı. 13 okulda restorasyon başladı.

Soma'ya yeni imam hatip lisesi!

Soma'ya yeni bir İmam Hatip Lisesi sözü veren Güral Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Güral dev kampüs tarzındaki okul için startı verdi. Turgutalp'te bulunan eski İmam Hatip Lisesi binalarının yıkım çalışmaları ise başladı.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

soma okul projeleri Haberi

soma okul projeleri


TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Soma'ya yapılacak futbol okulunu 80 günde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Koşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul için yer tesliminin yapılmasının ardından yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti. 


Koşar, ilçe merkezinde yapılması planlanan sözkonusu proje için yer tahsisine ilişkin protokolün önümüzdeki hafta imzalanacağını belirterek, arsasının yarısı belediyenin, diğer yarısının ise SEAŞ'a ait olduğunu söyledi.  


Projeyi en kısa sürede bitirmek istediklerini vurgulayan Koşar şunları söyledi: 


"Türkiye Futbol Federasyonu olarak 80 günlük bir hedef koyduk. Okulu 80 günde bitireceğiz inşallah. Nisan ayı sonunda okulumuzun bitirilmesi lazım. Soma'da kurulacak futbol okulu Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Toplamda 49 dönüm üzerine 4 futbol sahası, kafeteryaları, dinlenme tesisleri ve yatakhaneleri olacak. Mağdur ailelerimizin çocuklarına öncelik tanınacak. Manevi havası olan bir...