17 / 05 / 2024

soma osbde son durum ne

soma osbde son durum ne

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Soma Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sürecin hızlandırılması için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nde son durum!

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Soma’daki evsel atıklar çevreye zararlı unsur olmaktan çıkacak.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Soma AAT projesinde son durum ne?

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma'da Türkiye'de 15 proje arasında yer alarak AB hibe fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanacak olan Atıksu Arıtma Tesisini hayata geçirecek.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

TOKİ Soma 301 Konutları'nda son durum ne?

MANİSA'nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

Soma Oto Terminal binasında son aşamaya gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma oto terminalinin müteahhit firmadan teslim alınmasının ardından çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmaların da hemen başlayacağını terminalin hizmetine sunulacağını belirtti.

Orhaneli,Tunçbilek ve Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ön yeterlilik ve son teklif verme tarihleri, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri için 8 Aralık saat 17.00, Soma B Termik Santrali için ise 19 Aralık saat 17.00 olarak belirlendi.

Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali ihalelerinin son teklif verme sürelerini uzattı. Termik Santralleri için en geç 24 Kasım olarak açıklandı.

TOKİ Manisa Soma başvuruları için son gün!

Manisa-Soma-Turgutalp (100) Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan B1 tipi(2+1) 13 Adet, C1 tipi(3+1) 16 Adet olmak üzere toplam 29 Adet Konut satılıyor. TOKİ Soma başvuruları bugün sona eriyor...

Soma Devlet Hastenesi'nin son durumu için Bakanlığa soru önergesi verildi!

Soma Devlet Hastanesi'nin son durumu hakkında bilgi edinmek için Sağlık Bakanlığı'na soru önergesi verildi. Sakine Öz, Soma Devlet Hastanesi binasının, bu defa müteahhit firmanın iflası nedeniyle yarım kaldığını söyledi

Spine Tower Maslak'tan son fotoğraflar!

Maslak Büyükdere Caddesi 'nde, Soma Grubu tarafından hayata geçirilen Spine Tower'ın son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

soma osbde son durum ne Haberi

soma osbde son durum ne

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Meclis Genel Kurulunda inşaatına bir türlü başlanamayan Soma Organize Sanayi Bölgesi için bütün bölge milletvekillerine çağrı yaparak sürecin hızlandırılmasını istedi.

Organize Sanayi Bölgelerinin, Türkiye'nin üretim alanları ve yatırım üsleri olduğunu dile getiren Bekir Başevirgen, " Soma Hatun Mevkii’nde bin dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi 2001 yılında gündeme geldi. 2003 yılında kağıt üzerinde kuruldu, ancak şu güne kadar bir kazma dahi vurulmadı. Aradan 20 yıl geçti, yapılan görüşmeler soncunda alt yapı ihalesin 25 Şubat’ta yapılacağı açıklandı." şeklinde konuştu.

“Somalı vatandaşlar 20 yıldır bekliyor”

Soma’da İş imkanlarının kısıtlı olması ve tarımın da bitme noktasına gelmesinden sonra Somalı vatandaşların maden işçiliğine mahkum olduğunu dile getiren Başevirgen, “Madencilik, dünyanın en zor ve en riskli mesleği. Kurulacak olan...