15 / 05 / 2024

soma yardım kampanyaları

soma yardım kampanyaları

İş dünyasının önemli sivil toplum kuruluşlarından Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği ( İGİAD ), 23 Haziran Çarşamba günü Manisa ve de Soma’ya gidiyor.

2023 e-Devlet Kapısı yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanların adına para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kategoride sosyal yardım kampanyaları hazırlıyor. Bakanlığın düzenlediği sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi pek çok alanda yardımlar bulunuyor. Bu yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birçok alanda sosyal yardım kampanyaları düzenliyor. Devletin sağladığı sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi birçok alanda yardımlar bulunuyor. Bu sosyal yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu dar gelirli ailelere maddi yardım: 1 yıl boyunca 4.200 TL destek verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve çocuklu ailelere yönelik maddi yardım kampanyalarıyla gündemde. Çocuk sahibi olan ailelere 1 yıl boyunca 4.200 TL nakit yardım sağlanacak. Peki, 2023 yılı sosyal destek yardımından faydalanma şartları neler? Detaylar haberimizde.

Anne babalar hemen başvursun! Çocuk başına 1300-1500 TL yardım alabilirsiniz! 

Devlet, yardıma ihtiyacı olan ailelere ve çocuklu annelere yönelik yardım kampanyalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, çocuk sahibi annelere yönelik sevindirici bir haber verildi. Devlet, geri ödemesiz olarak 1500 TL nakit para desteği sağlayarak çocuk parası ödemesine ek bir yardım sunacak.

İş dünyası depremzedeler için seferber oldu! Hangi şirket ne kadar yardım yaptı?

Yüzyılın depreminde bir yandan kurtarma faaliyetleri sürerken diğer yandan da yaraların sarılması için iş adamları ve şirketlerin yardım kampanyaları çığ gibi büyüyor.

Evini yenilemek isteyenlere 25 bin TL yardım!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflar tarafından evlerini yenilemek isteyen vatandaşlar için destek kampanyaları düzenliyor. Destekler dahilinde vatandaşlara 25 bin TL yardım yapılıyor. İşte söz konusu yardımın detayları...

Tepe Nautilus, Soma'ya yardım eli uzattı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ’nin, Soma’daki çocuklar için okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri 2 Ekim 2014 tarihinde sahiplerine ulaştırıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımları arttırıldı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri..

soma yardım kampanyaları Haberi

soma yardım kampanyaları

İGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu heyet bölgede bir dizi kurumsal ziyaret gerçekleştirecek, facianın yaşandığı maden ocağında incelemelerde bulunacak, iş sağlığı ve güvenliğinin önemini vurgulayacak ve faciadan etkilenen aileleri ziyaret ederek acılarını paylaşacak.


İGİAD Yönetim Kurulu üyeleri Manisa ve Soma’ya kurumsal bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ziyaret edilecek. Bu ziyaretlerin ardından Soma Maden Ocağında incelemelerde bulunacak heyet son olarak faciadan etkilenen aileleri de ziyaret edecek.


İGİAD Başkanı Şükrü Alkan Manisa ve Soma ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada: “Öncelikle Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar niyaz ediyoruz. Yaşanmış olan bu facia ile birlikte; “iş sağlığı ve güvenliği ve işgören...