02 / 05 / 2024

somada sağ kurtarılan işçilerin isimleri

somada sağ kurtarılan işçilerin isimleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Soma'daki maden faciasından sağ kurtarılan 486 işçinin ismini açıkladı. Sağ kurtarılan 486 işçinin isim listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Çiftçiler dikkat! yüzde 50 hibe desteği sağlanıyor!

Tarım yatırımcılarına hibe desteği, tarım sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin, devlet ya da uluslararası kurumlar tarafından sağlanan maddi desteklerdir. Bu bağlamda yapılan açıklamaya göre bu sene 478 projeye 1 milyar 43 milyon TL hibe desteği sağlanıyor.

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Müjde az önce geldi! İhtiyaç sahiplerine aylık 3 bin 336 TL'ye kadar destek sağlanıyor!

Devlet, ihtiyacı olanlara ve ihtiyaç sahiplerine yaşam desteği ödüyor. Bu destekler kapsamında 3 bin 336 TL'ye kadar aylık ödeme sağlanıyor. İşte ayrıntılar...

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

Katar, Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacak!

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lolwah Al Khater yaptığı açıklamada, Katar'ın Gazze'de yıkılan 45 binden fazla evin restorasyonu için yardım sağlayacağını söyledi.

Horadiz ve Ermenistan arasındaki demiryolu inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kurtarılan topraklarda Horadiz'den Ermenistan sınırına kadar demir yolu inşaatına çoktan start verdiklerini, bu hattın en geç 2,5 senede içinde faaliyete alınacağını belirtti. 

Dikkat! 13 bin liraya kadar yardım sağlanıyor!

Yasa düzenlemelerine göre devlet tarafından doğum yapan anneye destek veriliyor. Yeni doğum yapan her anneye devlet tarafından 13 bin liraya kadar yardım sağlanıyor.

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın imarı için Macar şirketlerine davet!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

Devlet Bahçeli'nin Şuşa'da yaptıracağı okulun temeli atılıyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtarılan şehri Şuşa'da inşa edeceği okulun temelini Erdoğan, Aliyev ve Bahçeli'nin birlikte atması planlanıyor.

somada sağ kurtarılan işçilerin isimleri Haberi

somada sağ kurtarılan işçilerin isimleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Soma'daki maden faciasından sağ kurtarılan 486 işçinin ismini açıkladı.


AFAD'ın internet sitesinde yayımlanan listeye göre, kazadan sağ kurtarılan 486 işçinin isimleri şöyle: 


SIRA ADI SOYADI

1 ABDULHAKİM BİLEN

2 ABDULLAH DÖNMEZ

3 ABDULLAH EROĞLU

4 ABDURRAHMAN YILANCI

5 ADEM AKKAŞ

6 ADEM AYDIN

7 ADEM KIRMIZI

8 ADEM TAŞKAFA

9 ADİL TEPELİ

10 ADNAN BODUR(EMEKLİ)

11 AHMET AKGÜN

12 AHMET BİLİCİ

13 AHMET ÇETİN

14 AHMET ÇİÇEK

15 AHMET İREN

16 AHMET KANDEMİR

17 AHMET KARAKOÇ

18 AHMET KÜYÜK

19 AHMET METAN

20 AHMET YANKIN

21 AHMET YASİN VERGİLİ

22 AKİF AKBAK

23 AKİF DEMİR

24 AKİF ILGAZ

25 ALİ ABAYDIN

26 ALİ AĞRALI

27 ALİ ASLANYILMAZ

38 ALİ CEVDET YETİM

28