16 / 05 / 2024

somalı ailelerin ev masraflarını kim karşılayacak

somalı ailelerin ev masraflarını kim karşılayacak

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın somalı ailelere 2 ev müjdesinden sonra inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Soma faciasında ölenlerin ailelerine ikinci evlerinin masrafını Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi karşılayacağı belirtildi.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

TOKİ'den 81 ile ucuz konut müjdesi! Emekliye, dar gelirliye, gençlere 1.650 TL taksitle ev alma imkanı! Sakın kaçırmayın

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 81 ildeki dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını amaçlayan TOKİ sosyal konut projesinde detaylar belli oluyor. Peki TOKİ 81 ildeki sosyal konut için başvurular ne zaman başlayacak? Evlerin taksitleri kaç TL? İşte detaylar...

Devletten prefabrik ve betonarme ev yapımı hibe yardımı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ihtiyaç sahibi ailelerin ev yapım ve onarımına yönelik barınma yardımlarında üst sınırı bir süre önce 40 bin liraya yükselttiklerini açıkladı.

TOKİ'den 1.880 yeni konut geliyor!

Alt ve orta gelirli ailelerin ev hayallerini gerçekleştiren TOKİ, Haziran ayında 11 yeni proje için ihaleye çıkacak. Kurum 11 yeni projede toplam 1.880 adet konut inşa edecek...

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Devletin konut desteği artırıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ailelerin ev sahibi olabilmeleri için başlatılan 'Konut Hesabı ve Devlet Katkısı' uygulamasına yeni düzenleme yapıldı.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği 6 soru!

Dar ve orta gelirli ailelerin ev hayallerini gerçeğe dönüştüren TOKİ, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Peki, TOKİ'den ev sahibi olabilmek için hangi şartlar gerekiyor? İşte, TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği 6 sorunun cevabı.. 

TOKİ'den Ekim ayında 517 TL taksitle konut fırsatı!

Dar gelirli ailelerin ev hayalini gerçekleştirmek adına konut yatırımlarına ara vermeden devam eden TOKİ, 1 Ekim - 15 Ekim 2018 tarihleri arasında kuralı konut fırsatı sunuyor. 

Beyoğlu Belediyesi yıkılan her ev için 30 bin lira ödeyecek!

Sütlüce’de 4 katlı binanın yıkılmasından sonra mağdur olan ailelere Beyoğlu Belediyesi yardım eli uzattı. Belediye yıkılan her ev için 30 bin lira ödeyecek ve ailelerin ev kirasının ilk 6 ayını ödeyecek...

TOKİ dar gelirlileri ev sahibi yapacak!

Dar gelirli ailelerin konut ihtiyaçlarının karşılanması için 2002’den bu yana 850 bine yakın konut üreten TOKİ, ev sahibi olmayan dar gelirli vatandaş kalmayana kadar tam gaz çalışacak...

TOKİ'den 251 TL taksitle konut fırsatı!

Türkiye’nin dört bir yanında konut projeleri hayata geçiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), alt ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Temel Akdağoğlu: Düşük gelirli aileler ev sahibi olacak!

Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu gelir seviyesi düşük ailelerin ev sahibi olması için çok düşük maliyetli ve kolay ödeyebilecekleri konutlar yapacaklarını söyledi.

somalı ailelerin ev masraflarını kim karşılayacak Haberi

somalı ailelerin ev masraflarını kim karşılayacak

OSB'den Başbakan Erdoğan'ın somalı ailelere 2 ev müjdesinden sonra çalışmalar hızlandırıldı. Soma faciasında ölenlerin ailelerine ikinci evlerini Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi katşılayacağı belirtildi. Manisa'nın Soma İlçesi' ndeki faciada Yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesi ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına, diğerinin ise. fakülte yapılması planlanan Ege Linyit işletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri'nin yanına yapılacağı açıklandı. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı. inşaatların kısa süre sonra başlayacağını ve 1 yıl içerisinde de ailelere dağıtılmasının planlandığını söyledi. 


Geçen 13 Mayıs'ta, Soma Kömür işletmeleri A.Ş.'ye ait ocaktaki yangında 301 madenci hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan facia ardından devlet kurumları ve özel sektör, yardım için harekete geçti. Yaşamını yitiren madencilerin en büyük sorunlarından birisinin konut...