29 / 04 / 2024

somali caddeleri trafik ışıkları

somali caddeleri trafik ışıkları

Somali caddeleri 20 yıl sonra trafik ışığına kavuştu. Başkent Mogadişu'daki toplam 54 kavşağa trafik ışığı yapılmasını içeren proje kapsamında, pilot bölge olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giden Hawo Tako Caddesi seçildi...

Vialand Alışveriş Caddeleri'nde bayram kampanyaları!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün mimari tasarımı , Bayram süresince “Tek Biletle Sınırsız Eğlence” sunuyor.

2003 yılında Trafik Gözetleme İstasyonları'nın yapımı tamamlanmış!

2003 yılında İstanbul ve Çanakkale boğazlarında güvenli geçiş sağlayacak olan ''İnsansız Trafik Gözetleme İstasyonları''nın yapımı tamamlanmış. İstanbul Boğazı'na yapılan 8 kule ile Boğaz 24 saat takip edilecekmiş.

2002 yılında Ortaköy'de trafik çilesi bitecekmiş!

2002 yılında inşa edilen Ulus bağlantı yolu ile Ortaköy'deki trafik yoğunluğu azalacakmış. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun girişimiyle inşa edilen bağlantı yolu ''by pass'' görevi üstlenecekmiş.

Bozcaada’da trafik devrimi!

Çanakkale’nin Kuzey Ege’deki turizm merkezi Bozcaada’da, İlçe Trafik Komisyonu ‘devrim’ niteliğinde kararlar aldı. Trafik kargaşasını önlemek için ada merkezi, turizm sezonu boyunca araç trafiğine kapatıldı.

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Genç ve Sinem Kader Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

1999 yılında trafik sorununu çözmek için en uygun projeyi belirlemeye çalışıyorlarmış!

1999 yılında Başbakan Bülent Ecevit'in Başdanışmanı Ahmet Vefik Alp, trafik sorununu çözmek için Tuzla-Avcılar arasında yüzer viyadük, tüpgeçit ve Üçüncü Boğaz Köprüsü alternatifleri içinde en uygun projeyi belirlemeye çalıştıklarını söylemiş.

Yeni Yıldırım'da trafik sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor.

Buca'da trafik ve imar sorununa çözüm bekleniyor!

Buca'daki trafik ve imar sorunu ile ilgili geçen bir yılda mesafe alınamadığını dile getiren ilçe halkı, Başkan Levent Piriştina'nın bu sorunlara çözüm üretmesini bekliyor.

Trafik sorununu önlemek için hangi projeler hayata geçiriliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi. İşte hayata geçirilen projeler...

Karmod Prefabrik Somali'de hastane kurdu!

KARMOD Prefabrik, Orta Batı Afrika ülkelerinden Somali'de hastane. Cibuti'de ise serbest ticaret bölge ofislerinin yapımını tamamlayarak teslim etti..

İstanbul’un trafik sorununu Aselsan çözdü!

ASELSAN’ın Ankara’da geliştirip, ürettiği Serbest Geçiş Sistemi, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde tam kapasiteyle devreye girdi. Kameralarla çalışan Sistem, trafik serbest akış halindeyken ücret toplayabiliyor.

somali caddeleri trafik ışıkları Haberi

somali caddeleri trafik ışıkları


Başkent Mogadişu'daki toplam 54 kavşağa trafik ışığı yapılmasını içeren proje kapsamında, pilot bölge olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giden Hawo Tako Caddesi seçildi.


Caddeye yerleştirilen trafik ışığı, araç ve yayaların hizmetine sunuldu.


Trafik polislerinden sorumlu Komutan Ali Harsi Berri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ışıklar sayesinde, yaya ve araç trafiğinin düzene gireceğini söyledi.


Somali'de trafik kazalarının sıklıkla yaşandığını aktaran Berri, projenin kazaların azalmasına büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. 


Berri, trafik ışıklarına alışkın olmayan Somalili sürücü ve yayaların, bir müddet trafik polisleri tarafından denetleneceğini, kuralları ihlal edenlerin ise para cezasına çarptırılacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Muhammed Siyad Berri'nin 1991 yılında devrilmesinin ardından başlayan ve uzun yıllar devam eden iç savaş sebebiyle büyük ölçüde tahrip olan Somali'de, Türk firmalarının öncülük ettiği girişimler sayesinde savaşta zarar gören yollarda da onarım çalışmaları...