24 / 05 / 2024

Somanın konutları termik santralle ısınacak

Somanın konutları termik santralle ısınacak

Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, Soma’daki 8 bin konutun sıcak suyla ısınabilmesi için 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonların ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Yerinde dönüşümde flaş gelişme! Bakan Özhaseki kredi ve hibe miktarının artırıldığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" kampanyasına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Özhaseki, deprem bölgesindeki projelerde hibe ve kredi miktarının konutlar için arttığını bildirdi. 

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

ABD'de koronavirüs salgınında kirasını ödeyemeyenler için çıkarılan moratoryum uzatıldı!

ABD'de, tüm dünyayı derinden etkileyen COVID-19 salgınında kira bedellerini ödeyemeyen kiracıların konutlarından çıkarılmamasını güvence altına alan tahliye moratoryumu uzatıldı.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

TOKİ'den alınan konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerinden satın konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi? İşte o sorunun yanıtı...

Konut sigortası uçak, gemi çarpmasını da karşılıyor!

Mapfre Sigorta'nın “Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası” kapsamında kara, hava ve deniz araçlarının çarpması riskini de kapsıyor. 

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın startı verildi!

Karabağlar'ın Uzundere bölgesinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etabın konutlarını tamamlayan, 2. etabın  temelini atan Büyükşehir, şimdi ise 3. etabın startını verdi...

Terör mağdurlarının konutları tamamlanıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde terörden dolayı yıkılan ve tahrip olan binaların yerine planlanan 25 bin konutun bu yıl tamamlanacağını müjdeledi..

Güneydoğu'daki terör mağdurlarının konutları teslim ediliyor!

Mardin, Şırnak, Hakkari ve Diyarbakır'da terör sebebiylr zarar gören imar ve altyapının yenilenmesi için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Somanın konutları termik santralle ısınacak Haberi

Somanın konutları termik santralle ısınacak

Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, Soma’daki 8 bin konutun sıcak suyla ısınabilmesi için 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonların ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.  Beş etaplı projenin ilk etabında 8 bin daha sonrasında 25 bin konuta ulaşacaklarını kaydeden Satılmış, 2016 yılı başında 8 bin konutun sıcak suya kavuşacağını belirtti.


Manisa Büyükşehir Belediyesine devrolan Soma bölge ısıtma sistemlerinin faal hale gelmesi için Büyükşehir belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Soma Belediyesi döneminde çalışmaları başlatılan ve ana iletim hattının yapılmış olmasına rağmen işler hale gelmeyen bölge ısıtma sistemi, Büyükşehir belediyesi ile hayat buldu.


Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonlarının yapımı için yarın ihale yapılacağını duyurarak “Soma’da bize devrolmadan önce başlatılan ısı transfer...