19 / 05 / 2024

Somfy kış bahçeleri

Somfy kış bahçeleri

Soğuk günlerin tadını çıkarmak isteyenlerin favorisi ise kış bahçeleri… Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy ile şimdi kış bahçelerini teknoloji ve gerçek konforla tanıştırmanın tam vakti…

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Milli Emlak 8 taksitle KDV'den muaf fındık bahçesi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Trabzon Ortahisar'da yer alan fındık bahçesini 8 taksitle satışa çıkardı

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Ordu'da gayrimenkul satılıyor! 18 bin 180 metrekarelik fındık bahçesinin fiyatı şaşırttı! 

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Altınordu ilçesi, Şahincili Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesini satıyor. Fiyatını duyan şok oldu. İşte ayrıntılar...

Belediyeden son dakika fırsatı! Fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Satılan hobi bahçeleri yıkılacak!

Tarım arazilerinin bölünerek satışının engellenmesi için geçen aylarda Meclis'te de onaylanan düzenlemeyle hobi bahçelerinin satışı yasaklanırken, yasal düzenlemeye karşın online platformlarda çıkılan yüzlerce ilanla bu alanda yapılan satışlar sürüyor.

Ankara Sincan'da hobi bahçeleri yıkıldı!

Tarım arazilerinin birtakım aracılar tarafından hobi bahçeleri şeklinde bölünüp satılmasının engellenmesi için geçen yıl Ekim'de meclisten geçen Torba Yasa'da bulunan  düzenleme sonrası mağdur olan hobi bahçesi sahiplerinin evleri ve bahçeleri yıkıldı. 

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Somfy kış bahçeleri Haberi

Somfy kış bahçeleri

Günlerin kısalması, bizleri bekleyen kış günlerinin habercisi… Soğuk günlerin tadını çıkarmak isteyenlerin favorisi ise kış bahçeleri…  Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy ile şimdi kış bahçelerini teknoloji ve gerçek konforla tanıştırmanın tam vakti… Şimdi dostlarınızı kış bahçenizin konforunda ağırlayabilir, üstün Somfy teknolojisi ile kış mevsiminin keyfini sürebilirsiniz. Dünyaca ünlü Fransız markası Somfy, kış bahçelerini yenilemek ya da modernleştirmek isteyenlere tavan perdeleri, panjurlar, ayarlanabilir gölgelikler ve storları motorlu sistemler haline getirerek kablosuz çözümler sunuyor. Böylece çatı ya da tavan perdeleri gibi erişilemeyen donanımlar uzaktan kumandanın tek tuşu ile rahatlıkla kontrol edilebilir hale geliyor. Motorla donatıldıklarında, panjurlar pencerelerinizin güvenliğini artırıyor. Ayrıca tüm bu öğeler birlikte kontrol edilebilecek şekilde merkezileştirilebiliyor. Bir bilgisayar, tablet ya da akıllı telefondan da kolayca yönetilebiliyor. Panjurlarınızın...