Somunarası Restaurant İzmir Haberi
Türkiye'nin birçok yöresine ait köftelerin anavatanı olan Balkanların en meşhur köfte çeşitlerini orjinal reçetelerine sadık kalarak samimi ve eski usul bir konseptin içinde misafirlerine sunan Somunarası uygun fiyat politikası ile de dikkat çekiyor.
Köftelerdeki yüksek kalite ve lezzet sadece besi ırkı danaların ön karkas etleri kullanılarak elde ediliyor. Taş tabanlı fırınlarda pişen somun pidesi ile birlikte metal tabaklar üzerinde servis edilen köfte çeşitlerine karamelize edilmiş soğan, domates ve közlenmiş biber eşlik ediyor. Masaya sunumları sade ve eski usulle yapılan bu köfte çeşitlerinin porsiyon büyüklüğü ise piyasa ortalamasının üzerinde.
30 aylık bir ar-ge çalışmasının sonunda altyapıya ciddi yatırımlar yaparak franchising sistemine uygun ürün gamı, tedarik ağı ve işletme yazılımları geliştiren firma yetkilileri, yeni franchise'lar ile 2016 yılında şube sayısını 20'ye çıkarmayı hedefliyor.
Açılmış...