18 / 05 / 2024

Soner Şen projeleri

Soner Şen projeleri

Mimar Soner Şen kimdir? Mimar Soner Şen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Soner Şen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Soner Şen...

Prefabrik evlerde metrekare fiyatı 2 bin 490 TL'den başlıyor! En uygun prefabrik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde metrekare fiyatı 2 bin 740 TL. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Markalı konutlarda en yüksek aidat hangi ilde?

REIDIN tarafından hazırlanan 2021 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Değerleri analiz sonuçları belli oldu. Peki analize göre en çok aidat hangi ilde ödeniyor?

Konut her zaman için en iyi yatırım aracı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konut yatırımının orta ve uzun vadede diğer yatırım enstrümanlarına göre daha fazla kazandırdığını ve konutun en iyi yatırım aracı olarak kendisini kanıtladığını değerlendirdi.

TOKİ'nin en çok yeni projeleri merak edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sosyal medya ve çağrı merkezi üzerinden en çok yeni projelere yönelik soru aldı. 

İstanbul'daki yeni metro projeleri en çok hangi ilçeleri değerlendirdi?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak, İstanbul’da halihazırda olan hatların uzatılan ve yapımına sıfırdan başlanan metro projelerinin, satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki etkisini analiz etti. Peki İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Adil Karaismailoğlu: 2021'de hizmetlerimize devam edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2020 yılında hayata geçen projeleri değerlendirdi. Karaismailoğlu 2021'de hayata geçecek projeler hakkında da bilgi verdi. 

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

İkinci el konut satışları yeni projeleri solladı!

Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 konut satışı gerçekleşerek, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 42,6 artış kaydedildi. Bu yılın en ilgi çekici verilerinden biri de ikinci el gayrimenkul tercihlerinin sıfır projeleri geride bırakması oldu.  

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Yeni konut projeleri en çok İstanbul'dan aranıyor!

Yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara'dan aranıyor. Hürriyet Emlak Projeland verilerine göre, ortalama 8.629 TL metrekare fiyatıyla İstanbul liste başında yer alıyor.

Soner Şen projeleri Haberi

Soner Şen projeleri

Soner Şen kimdir?

Soner Şen, 1991 yılında İzmir` de doğdu. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi Bölümü` nden mezun oldu. 


2010-2012 yılları arasında Tasarım Stüdyosu` nda çalıştı. 2012 yılından itibaren çalışmalarına Eskiz Mimarlık bünyesinde devam etmekte.


Eskiz Mimarlık..

"Yapılan işlerde bazı mimari projeler veya içmekan tasarımları öne çıkar.Tasarlanan projeyle kimi zaman aramızda duygusal bağlar kurarız. İşte o tasarımı farklı kılan, ona bir kimlik kazandıran bu bağdır. Tasarım ve uygulamada niteliği, en önemli önceliği olarak gören ve takım çalışmasına inanan Eskiz Mimarlık'ın anlayışı işlevselliğe, yenilikçi fikirlere, malzemeyi doğru kullanmaya dayanıyor.


1994 yılında kurulduğu günden bu yana yaratıcılık ve iyi çözüm üretmek işimizin ana temasını oluşturuyor.Var olanı sorgulayan, yeni malzemeler keşfederek, çevreci ve gerçekçi uygulamaların içinde olan tavrımızı gelecektede koruyacağımızı düşünüyorum.


Eskiz Mimarlık mimari...