29 / 04 / 2024

Songül Bayram

Songül Bayram

Mor Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Songül Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mor Uluslararası Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 28 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Songül Bayram tarafından kuruldu...

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Engelli ve yaşlı aylığı alanlara bayram müjdesi: Bugün hesaplara yatıyor! Tam 2,7 milyar TL! 

Engelli ve yaşlı aylığı alanlara Kurban Bayramı müjdesi geldi. Ödemeler resmen erkene çekildi. İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların merakla beklediği bayram harçlığı konusunda açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Bayram harçlığı alacaklara müjde! 3000 TL verilecek!

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı ödemelerine dair de sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte devletten kimin bayram harçlığı alacağı da merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin bayram harçlığı alıp almayacağı merak ediliyordu. Bakanlık tarafından konuya açıklık getirildi.

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı'ndan öğrencilere müjdeli haber! Bayram harçlığı olarak 2 bin TL verecek!

Bu bayram, emeklilerle birlikte öğrencilerin de yüzünde kocaman bir gülümseme olacak! Öğrencilere özel bayram sürprizi: 2 Bin TL bayram harçlığı hesaplara gönderiliyor!

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Songül Bayram Haberi

Songül Bayram

Mor Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Songül Bayram Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Mor Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...