21 / 05 / 2024

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat adres

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat adres

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sönmez tarafından kuruldu. 

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Sant İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sant İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Sönmez Global Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat adres Haberi

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat adres

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sönmez tarafından kuruldu. 

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Namık...