06 / 05 / 2024

soriano nel cimino

soriano nel cimino

İtalya kriz nedeniyle kamu borcunu azaltmak için tarihi Soriano nel Cimino kalesi ve Procida hapishane binasını kiraya veriyor...

2007 yılında Boğaz'a çift katlı tünel!

2007 yılında İstanbul'un iki yakasını, lastik tekerlekli araçların geçişi için denizin altından birbirine bağlayacak, 5.4 kilometre uzunluğunda, tüp tünel projesi, yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilecekmiş.

Makbule Yönel Maya: 3. Havaalanı çevresindeki arsa fiyatlarını yüzde 100 artırdı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirtti.

2006 yılında Belediye, ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacak!

2006 yılında Büyükşehir Belediyesi trafiğin yoğun olduğu bölgelerde alternatif çözüm olarak üretilen ''tünel yol'' inşaatlarına başlayacakmış. Toplam 7 kilometre uzunluğunda olacak 3 'tünel yol' 105 milyon liraya mal olacakmış.

Türkiye'de tünel uzunluğu 466 kilometreye ulaşacak!

Türkiye'de son 12 yılda 50 kilometreden 200 kilometreye çıkan tünel uzunluğu daha da artacak. Yapımı süren 106 projenin tamamlanmasıyla tünel uzunluğu 466 kilometreye ulaşacak.

Sabuncubeli Tünel'inin inşaatı 2017'de tamamlanacak!

Manisa-İzmir arasını karayoluyla 15 dakikaya indirmek için 2011 'de yapımına başlanan tünel, 2014'te firmanın iflas etmesiyle çalışmaları tamamen duran Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale yapıldı.

Tünel tipi HES projesi firmasını 5,5 milyon zarara uğrattı!

Tünel tipi HES ile yıllık 14 milyon kilovvatt saat elektrik üretilmesi planlanıyor. Tünel tipi HES projesi, 2 yıl geç kalınca, firmanın kusuru nedeniyle belediye yaklaşık 5,5 milyon TL zarara uğradı.

Mavi Tünel'in tamamlanmasıyla Konya Ovası'na su verildi!

GAP'tan sonraki en büyük sulama projesi Mavi Tünel'le Konya Ovası'na su verildi. Akdeniz'e akan su, 17 km'lik tünelle ovaya taşınacak.

Cemal Gökçe: Boğaz Tüp Tünel Projesi trafiği artıracak!

Cemal Gökçe:“Yeni yol ve şerit ilaveleri yapıldıkça, bu yol ve ilave şeritler daha fazla trafik almakta ve tıkanmaktadır. Boğazı deniz altından iki yaka ile birleştirecek Boğaz Tüp Tünel Projesi tarihi yarımadayı otomobillerin baskısına sokacak.”

Mavi Tünel projesi hayata geçirildi!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı devam ediyor!

Tuzla'da Akfırat ve Tepeören Mahalleleri'nin atıksularını tünel vasıtası ile Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ne aktaracak Tuzla atıksu havzası tünel, kolektör ve şebeke inşaatı devam ediyor.

Konya Ovası Mavi Tünel projesinin inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin GAP’tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında çalışmaları yürütülen ‘Mavi Tünel’ ile Akdeniz’e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Akyazı'da dönel kavşak inşaatı tamamlandı!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından Akyazı İtfaiye karşısı Akşemseddin Cami önünden geçen yola yapımına başlanan dönel kavşak çalışması hızla tamamlanıyor.

soriano nel cimino Haberi

soriano nel cimino
İtalya'da kamu borcunun azaltılması için 55 milyar 600 milyon dolar değerinde 46 bin 240 bina kiraya verilecek. Binalar uzun vadeli olarak kiralanacak. Roma yakınlarındaki 18'inci yüzyıl kalesi Soriano nel Cimino ve 19'uncu yüzyılda yapılan Napoli'deki Procida hapishane binası kiraya verilen binalar arasında yer alıyor. Kalenin kiraya verilmesi ile turizme katkı sağlanacağı...