25 / 08 / 2024

sosyal konut ığdır

sosyal konut ığdır

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Iğdır'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Iğdır hangi ilçelerde inşa edilecek?

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Yasir Yılmaz, Emlak Konut GYO Genel Müdürü oldu! Devir teslim yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı belirtilmişti. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu. İşte detaylar... 

Murat Kurum, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldı iddiası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Kiracılardan sosyal konut çağrısı! Uzmanlar uyarıyor, sosyal konut yapımına hız verilmeli...

1 Temmuz 2024 itibari ile kira zammında uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması sona erdiği açıklandı. Bu karar sonrasında kiracılar da zor durumda kalıyor. Uzmanlar, sorunun çözümü için sosyal konut yapımına hız verilmesi gerektiğini ifade etti.

Konut açığı sorununa çözüm: İnşaat sektörünün öncüleri sosyal konut yapmalı!

Konut fiyatlarının artış hızının düşmemesi ve kirada yüzde 25 zam sınırının kalkması konut açığı sorununu yeniden gündeme getirdi. ATEM Başkanı Hakan Akçam konut açığının önüne geçebilmek için inşaat sektörünün öncülerinin sosyal konut yapması gerektiğini söyledi. 

Uzmanı uyardı: Kiraya vermek için konut yatırımı yapılmaz!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiraya vermek için konut yatırımı yapılmayacağını söyledi.

Konut sektöründeki düzenlemeler kaosu artıracak!

Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörünün kontrolden çıktığını dile getiren İstanbul Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yeşiltaş, yüksek kiralara çözüm için öncelikle kayıt dışılığın önlenmesi gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Yüksek enflasyon ve faiz ortamı konut satışlarını durma noktasına getirdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt düşüş gösteren konut satışlarına değinerek yüksek enflasyon ve faiz ortamının konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Konutta KDV yüzde 1'e düşürülsün önerisi Meclis'te: Dar gelirli ve orta gelirliler de konut alabilsin!

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, dar gelirli ve orta gelirlilerin de konut sahibi olabilmesi için konutta KDV'nin düşürülmesi önerisini Meclis'e taşıdı. İşte Uçar'ın o açıklaması...

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları: Taksitler sabitlensin, peşinattan kalan kısım silinerek fiyatlar düşürülülsün!

TOKİ'nin 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi”  çerçevesinde hak sahibi olan ve evleri teslim edilmeyen mağdurlar, taleplerini bir bir açıkladı. İşte TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarının o son dakika açıklaması...

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

sosyal konut ığdır Haberi

sosyal konut ığdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin heyecanla takip ettiği en büyük TOKİ projesinin ayrıntılarını vatandaşlar ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin aytıntıları tek tek belli oldu. Hayata geçirilen 2022 TOKİ projesine "İlk Evim" ve "İlk İşyerim" ismi verildi.

TOKİ Iğdır Merkez 2022 6 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Iğdır Merkez 2022 sosyal konut projesine dair tüm detaylar yayımlandı. 2022 TOKİ projesi Iğdır'ın hangi ilçelerinde yapılacak sorularının yanıtlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Iğdır Merkez 2022 hakkında merak edilenler..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını geçtiğimiz gün açıklandı.

Peki, TOKİ Iğdır Merkez kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Iğdır'ın hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte açıklanan Iğdır Merkez TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları...

1 - TOKİ 2022 Iğdır'da...