29 / 04 / 2024

Sosyal Yaşam Kampüsü

Sosyal Yaşam Kampüsü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacına yanıt verecek nitelikte hazırlanan Türkiye’nin en büyük Sosyal Yaşam Kampusu’yla “ilkler listesi”ne yeni bir madde daha ekleyecek.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi içinde huzurevinden engelliler merkezi ve spor salonuna kadar pek çok önemli ihtiyaca yanıt verecek olan Türkiye'nin ilk ve tek 'Sosyal Yaşam Kampüsü'nü hayata geçiriyor.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 64 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Sosyal Yaşam Kampüsü” inşaatına hız verdi. Kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi ile aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor.

Sosyal Yaşam Kampüsü'nün inşaatı hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca’da başlattığı “Sosyal Yaşam Kampüsü” inşaatına hız verdi. Kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, çocuk ve gençlik merkezi ile aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün temel atma töreni gerçekleştirildi!

Sosyal olanaklara erişimi kısıtlı olanların faydalanması için İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından projelendirilen ve Buca Tınaztepe’de büyük bir kompleks şeklinde tasarlanarak yapımına başlanan “Sosyal Yaşam Kampüsü”nün temeli törenle atıldı

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü hayata geçiriliyor!

Buca’daki Sosyal Yaşam Kampüsü’nde huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi ve kapalı spor salonu yer alacak....

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Sosyal Yaşam Kampüsü Haberi

Sosyal Yaşam Kampüsü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacına yanıt verecek nitelikte hazırlanan Türkiye’nin en büyük Sosyal Yaşam Kampusu’yla “ilkler listesi”ne yeni bir madde daha ekleyecek.


Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampusunu Buca’da kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat çalışmalarında yüzde 65 seviyesine geldi. Kentin çok önemli bir sosyal destek projesi olarak dikkat çeken kampus inşaatında toplam 7 bina kuruldu. Şu anda ince işleri yapılan 64.8 milyon liralık bu örnek yatırım, pek çok özelliğiyle “Türkiye’de ilk ve tek” olacak.


65 bin 302 metrekarelik alanda kurulan ve içeriği itibariyle Türkiye’nin en büyüğü olan “Sosyal Yaşam Kampüsü”nde huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor. Tesiste ayrıca açık alanlarda rekreasyon düzenlemesi, çocuk oyun ve...