16 / 05 / 2024

sosyete icrada

sosyete icrada

Sadece orta gelirli insanlar değil, zenginler de icralık oldu... Patronlar, bankalardan yüksek miktarlarda kredi çekip, bunları ödeyemeyince kapıya icra dayandı

Sosyetenin ünlü çifti Can Has ve Ahu Has, ev sahibine rayicin 10'da 1'i kira ödüyor!

Sosyete dünyasının tanınmış isimlerinden Can- Ahu Has kiracı olarak oturdukları konutun sahibiyle davalık olmuştu. Temmuz 2023'te boşatmaları gereken dairede hala oturan Has çiftinin, 1 milyon TL'lik evde 152 bin TL kiraya oturdukları için çıkmak istemedikleri gündeme geldi. 

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

İcrada faiz tuzağına dikkat!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada borcundan dolayı icraya verilen tüketiciye olması gerekenden fazla faiz uygulandığını söyledi. Şahin, “Uygulanan faize dikkat edin, itiraz hakkınız var” şeklinde konuştu.

Eddie Murphy’nin 12 milyon dolarlık evi satışta!

1986 yılında  başrolünde oynadığı “Sosyete Polisi” ve sonrasında ”Çatlak Profesör” filmleriyle ünlenen Eddie Murphy'in 12 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor. 

Gülse Birsel Bodrum'dan ev aldı!

Jet Sosyete’nin senaristi-oyuncusu Gülse Birsel, parasını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Bodrum'dan 5.5 milyon TL'ye yeni bir ev aldı.

7 milyon kişi icrada! 

Hayat Varlık’ın Genel Müdürü Hilmi Güvenal,  icrada dosyası bulunan kişi sayısının 7 milyon olduğunu açıkladı.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Konyaaltı Çakırlar Sosyete Pazarı'nın temeli atıldı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Çakırlar Sosyete Pazarı’nda yaklaşık bir ay önce çıkan yangında kül olan 5 işletmenin yeniden inşası için esnafla birlikte temel attı. Başkan Böcek, kısa sürede esnafa daha kullanışlı tesisler kazandıracaklarını kaydetti.

İcrada satış nasıl yapılır?

Hacze konu olan taşınmaz mallar, satış talebinden üç ay içinde icra dairesi tarafından açık artırma ile satılıyor. Peki, icrada satış nasıl yapılır? İcradaki taşınmaz malın satış işlemleri nasıl gerçekleşir?

İcrada taşınmaz tahliye ve teslimi!

İcradaki taşınmazın tahliye ve teslim işlemleri, taşınmaz borçlunun elindeyse farklı; taşınmaz üçüncü kişilerin elindeyse farklı şekilde gerçekleşiyor. İşte icrada taşınmaz tahliye ve teslimi işlemleri...

İcrada tek ev satılır mı?

Alacaklının borçludan alacağını almak için icra müdürlüğünde başlattığı işlem olan haciz sürecinde, bazı malların haczedilmesi mümkün olmuyor. Peki, neler haczedilemez? İcrada tek ev satılır mı?

Sosyete Bolu'da huzur buldu!

Cemiyet hayatının önde gelen çiftlerinden Ronit Gülcan ile Cem Hakko, önceki hafta sonu yakın dostlarını Kartalkaya yakınlarındaki Gövem Köyü'nde bulunan muhteşem manzaralı dağ evlerinde ağırladı.

sosyete icrada Haberi

sosyete icrada

Hal böyle olunca lüks tüketim malları, icradan yarı fiyatına satılır hale geldi. Vatandaş ise bu ürünlere rekor düzeyde talep gösterdi.


SOSYETİK MALLAR

Ekonomik darbe yiyen zenginler, gösterişli hayatlarını sürdürmek için krediye sarıldı. Ancak kredileri ödemek o kadar da kolay olmadı. Bankalar işadamlarının sahip olduğu mallara bir bir haciz gönderdi. Böylece köşk, yalı, tekne ve yat gibi ultra lüks mülkler, "icralik.com"daki yerini aldı. Orta gelirli vatandaşlar ise 20 yıllık bir çalışmanın karşılığında alabilecekleri lüks araba ve evlere, icradan yarı fiyatına sahip olup, sosyeteye girme şansını yakaladı.


TIKLANMA REKORU

İcralik.com' un sahibi Can Emrah Özoral, son dönemde icraya düşen lüks malların sayısında önemli ölçüde artış yaşandığını açıkladı. Otel, çiftlik, fabrika, köşk ve yat gibi lüks ihale ilanlarının yüzde 15'lik bir potansiyele sahip olduğunu TAKVİM'e anlatan...