04 / 05 / 2024

sotheby\'s turkey

sotheby\'s turkey

Dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası olan Sotheby’s International Realty’in Türkiye ofisi, portföyü ile devler ligine girdi. İstanbul Gayrimenkulde Newyork, Londra Ve Paris İle yarışıyor...

Türkler ABD’de ev alırken nelere dikkat etmeli!

ABD’den ev satın alan, pilotların çoğunlukta olduğu 150 Türk yatırımcı, bir Türk emlakçı tarafından dolandırıldı. Bu haber yurt dışında yatırım yapmak isteyenlerin aklını karıştırdı. Realogics Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak danışmanı Murat Dabağoğlu dikkat edilmesi gerekenleri yazdı

Endonezya'daki 100'den fazla tropik ada açık artırmaya çıkıyor!

ABD’li müzayede firması Sotheby’s, Endonezya’da yer alan 100’den fazla tropikal adanın ‘geliştirme haklarının’ 8 ila 14 Aralık tarihinde açık arttırmada satılacağını duyurdu.

Shop Turkey İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shop Turkey İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Vıctor Kıbet Sıongok tarafından kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Müzayedelerde kripto para dönemi!

Müzayede evi Sotheby's, önümüzdeki ay açık artırmayla satışa sunacağı ve tahmini değeri 10 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında belirlenen 101 karatlık nadir bir elmasın ödemelerinde Bitcoin ve Ether'i kabul edeceğine dikkat çekti. 

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Nafeza Turkey İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nafeza Turkey İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.M.S. Abubakr Aburesha tarafından kuruldu.

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasıs Turkey Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Qasım Hashım T. Al-Battat tarafından kuruldu.

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

ABD’de ev almayı planlayanlar dikkat! ABD emlak sözlüğü!

Amerika’da emlak jargonu, Türkiye’dekinden çok farklı.  Realogics Sotheby’s şirketinin Seattle’daki emlak broker’ı Murat Dabağoğlu, Türk yatırımcılar için yazdı… 

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

sotheby\'s turkey Haberi

sotheby\'s turkey


Dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası olan Sotheby’s International Realty’in Türkiye ofisi, portföyü ile devler ligine girdi. Geçtiğimiz günlerde Kazakistan’da düzenlenen ve ülkenin önde gelen yatırımcılarının katıldığı bir toplantıya, tüm dünyadaki Sotheby’s ofisleri arasından sadece Türkiye, İngiltere, Fransa ve ABD davet edildi.  Kazakistanlı yatırımcıların özellikle İstanbul, Bodrum ve Büyükada’daki gayrimenkullere yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Toplantıda ayrıca İstanbul’un bir metropol olarak artık, NewYork, Londra ve Paris ile yarışır konuma geldiğinin de altı çizildi.


Yatırımcılara bir konuşma yapan Turkey Sotheby’s International Realty Genel Müdürü Arman Özver, dünyada iki kıtayı bağlayan tek şehrin İstanbul olduğunun altını çizdi. İstanbul’un artık NewYork, Paris ve Londra ile yarışabilir konuma geldiğini vurgulayan Özver, geçtiğimiz aylarda çıkartılan Mütekabiliyet Yasası ile de yabancılara mülk edinme konusunda büyük...