28 / 04 / 2024

sotifel taksim otel

sotifel taksim otel

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı!

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels, Tuna Şirketler Topluluğu ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de açtı.

Sofitel İstanbul Taksim açıldı!

Sofitel Hotels & Resorts, farklı sektörlerde yarım asra ulaşan köklü geçmişe sahip Tuna ve dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de hizmete açtı...

Sofitel Hotel Taksim'in yatırımcısı kim?

Accor Grubu ve Akfen Holding yeni projeleri için el sıkıştılar. Yeni otel Taksim'e sofitel markasıyla gelecek.

Sofitel Taksim'de otel açmaya hazırlanıyor!

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi açıldı!

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapılarını yeniden açtı. Hastane modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, otel konforunda sağlık hizmeti sunuyor.

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi açıldı!

Cömertoğlu Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi Delphın Be Prıve Otel Taksim Şubesi 79 milyon sermaye ile açıldı.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi!

The Marmara Taksim, 45 milyon dolar yatırımla yenilendi. Lobisinden toplantı odalarına, Kral Dairesi'nden resepsiyonu ve havuzuna kadar tamamıyla renove edilen otel, 25. yaşını kutluyor.

sotifel taksim otel Haberi

sotifel taksim otel

Softiel, Türkiye'de ilk otelini Taksim'de açacak. Tuna Yönetim Kurulu Başkanı Turan Tuna, ofis, ev mobilyaları ve inşaat sektörlerinde yarım asrı aşan bir tecrübeleri olduklarını belirterek şöyle konuştu: 

“50 yılı bulan geçmişimizle, yerli ve milli değer üretmek ve Türkiye’nin global açılımını desteklemek üzere faaliyet gösteriyoruz. Bu süreçte edindiğimiz deneyimi, ülke ekonomimiz için büyük önem taşıyan turizm sektöründe, yatırımını ve inşaatını üstlendiğimiz Sofitel İstanbul Taksim Oteli ile devam ettiriyoruz. Turizm sektöründeki bu ilk yatırımımızda, yanımızda dünyaca ünlü Accor Grubu’nun ve Sofitel markasının bulunmasından mutluluk duyuyoruz.”

Büyüme hamlesi

Milliyet’in haberine göre,  Accor Yeni Doğu Avrupa Operasyon Direktörü Alexis Delaroff da Türkiye’ye duydukları güvenle büyüme adımları attıklarını söyledi. Delaroff konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Uluslararası yatırımcılar açısından Türkiye, çok önemli fırsatlar sunuyor. Biz de Türkiye’de olmaktan dolayı...