29 / 04 / 2024

Southern Üniversitesi Yıldırım ziyaret

Southern Üniversitesi Yıldırım ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İlçemize en az 1 üniversite daha kazandırmak istiyoruz. Sonrasında da sizlerle işbirliği içinde projeler hayata geçirmekten mutlu oluruz" dedi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı. Başbakan Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın bizatihi talimatlarını uygulayarak, kendi tarihimize, kültürümüze uygun bir kampüs oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Göztepe Stadı projesini Binali Yıldırım açıklayacak!

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üniversitesi müjdesi!

Fenerbahçe’nin eğitim kurumlarının yeni eğitim-öğretim açılışında konuşan Başkan Aziz Yıldırım, müjdeyi verdi. Yıldırım, “Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. Meclis açıldığında kuruluş için gerekli olan iznin çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü imar planı askıda!

Ankara Çubuk İlçesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüs Alanına ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin Esenboğa Külliyesi'nin temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ’nin Sağlık Temel Bilimleri ve Laboratuvarları binasının açılışı ile Esenboğa Külliyesi ’nin temel atma törenine katıldı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne modern kampüs geliyor!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne modern kampüs geliyor. Ankara'nın Çubuk ilçesi'nde inşa edilecek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampusu'nun temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle atılacak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi temel atma töreni bugün!

TOKİ tarafından Ankara’nın Çubuk İlçesi'nde inşa edilecek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampusu’nun temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle atılacak...

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa kampüsü temeli atılıyor!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa kampüsü temeli bugün atılıyor. TOKİ tarafından inşa edilecek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampusu’nun temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı törenle atılacak.

Toki Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'm adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor...

TOKİ, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

Southern Üniversitesi Yıldırım ziyaret Haberi

Southern Üniversitesi Yıldırım ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Amerika'nın Louisiana eyaleti Baton Rouge şehrinde eğitim veren Southern Üniversitesi'nin Uluslararası İlişkiler Dekanı Prof. Dr. Barbara Carpenter, Southern Üniversitesi Türkiye Özel Temsilcisi Doç. Dr. Osman Kandara ve Baton Rouge İl Kültür Müdürlüğü Satış ve Pazarlama Müdürü Regina Poıter'ı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Edebali, ilçe hakkında misafirlerine bilgiler verdi. Yıldırım'ın Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik etmiş köklü bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Edebali. "İlçemize en az 1 üniversite daha kazandırmak istiyoruz. Sonrasında da sizlerle işbirliği içinde projeler hayata geçirmekten mutlu oluruz" dedi. 


YILDIRIMI YENİDEN TASARLIYORUZ 

Özellikle son 30-40 yıllık süreçte yaşanan aşırı göç nedeniyle ilçenin plansız yapılaştığı bilgisini veren Başkan Edebali, "Tüm dünya şehirleri için bir gereksinim olan kentsel dönüşüm. Yıldırım için de...