02 / 05 / 2024

soyah holding emre çamlıbel

soyah holding emre çamlıbel

İnşaat firmalarının son zamanlarda yaşadığı darboğazın geçeceğini belirten Haluk Sur, "Hep böyle olmayacak, rahatlayacağız" dedi...

Honda’nın fabrikasını satın alan Habaş Holding’ten büyük bomba!

Gazeteci Emre Özpeynirci, Habaş Holding tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Honda Gebze fabrikasında yerli otobüs ve kamyon üretildiğini açıkladı. Özpeynirci’nin, paylaştığı fotoğraflarda Habas logolu otobüs ve kamyonlar görülüyor.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan evlendi!

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

Emre Çamlıbel: Sürdürülebilir kentleşme şart!

Oyak Holding konut projeleri 'gerçekleştirdiği gibi sektörün nabzını tutma konusunda da oldukça başarılı. Şirketin CEO'su Emre Çamlıbel, 'Sürdürülebilir Kentleşme' oturumuna katılarak, sektörel konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Emre Çamlıbel: 2015'te kentsel dönüşümün kilidi açılacak!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel'e göre 2015, kentsel dönüşümün kilidinin açılacağı ve yabancı gayrimenkul fonlarının ağırlığının arttığı bir yıl olacak Geçtiğimiz yılın önemli bir bölümü gayrimenkul sektörü için bir hayal kırıklığıydı" dedi

Emre Çamlıbel: Gayrimenkul sektöründe 2015, 2014'ten daha iyi geçecek!

Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel "Avrupa ve ABD ekonomilerinin toparlanması, petrol fiyatlarını düşmesi gibi sebeplerle 2015,2014'ten daha iyi geçecek" dedi.

Emre Çamlıbel: Konut sektöründe talepte canlanma var!

SOYAK Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, "Avrupa ve ABD ekonomilerinin toparlanması, petrol fiyatlarım düşmesi gibi sebeplerle 2015, 2014'ten daha iyi geçecek" dedi...

Emre Çamlıbel: Gayrimenkulde 2015, 2014’ten daha iyi geçecek!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde Soyak Holding CEO’su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel gayrimenkul sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamlıbel '2015, 2014’ten daha iyi geçecek' dedi.

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilatla hızlı ve daha ucuza dönüşüm yapılabilir!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel Milliyet Gazetesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 3 Haziranda İzmir Svvissotel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesinde 'Yüksekten Uçanlar' paneline konuşmacı olarak katıldı...

Emre Çamlıbel: Enerji verimli yeşil bina stoğu artmalı!

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel 3 Haziran'da İzmir Swissotel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde 'Yüksekten Uçanlar' paneline konuşmacı olarak katıldı.

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilatla hızlı ve daha ucuza dönüşüm yapılabilir!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel 3 Haziran’da İzmir Swissotel’de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde ‘Yüksekten Uçanlar’ paneline konuşmacı olarak katıldı.

soyah holding emre çamlıbel Haberi

soyah holding emre çamlıbel

Son zamanlarda yaşanan inşaat firmalarının batması ya da konutları zamanında teslim edememesi yüzünden tüketicilerin zor durumda kalması inşaat sektöründe yaşanan darboğazın belirtileri olarak görülüyor. Konu ile ilgili konuşan Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı ve ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur, "Aslında inşaat firmalarının darboğazda olması diye genel anlamda kullanamayız. Her kesimin hissetiği bir daralmadan bahsetmek zor. Finansal olarak bir darboğaz var ve ekonomik olarak her şey beklendiği gibi gitmiyor. Ama karamsar bakmak ve hep böyle gideceğini düşünmek olmaz. 



Zamanında otomotiv ve tekstil gibi büyük sektörlerin önüne geçmiş bir inşaat sektöründen bahsediyoruz. Bu yüzden düzelmenin de çabuk olacağı kanısındayım" dedi. Tüm sektörlerde olduğu gibi sermaye eksikliğinden kaynaklı bazı aksaklıkların olduğunu belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel ise, "Bu...