25 / 07 / 2024

soyak ceo kim

soyak ceo kim

Yeni yılda konuta olan zammın enflasyon oranında yüzde 6-7 civarında olacağını vurgulayan Emre Çamlıbel, ancak KDV oranlarının yüzde 18' e çıkarılmasının fiyatları biraz artıracağını kaydetti...

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak Avrupa Gayrimenkul Topluğu 22. Uluslararası Konferansı’na katıldı!

Soyak Holding, bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’na katıldı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel MIT’de jüri üyeliği yaptı!

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel MIT (Massachusetts Institute of Technology- Massachusetts Teknoloji Enstitüsü)’nin gayrimenkul merkezinin düzenlediği ‘Vaka Analizi Yarışması’na jüri üyesi olarak davet edildi...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Emre Çamlıbel: Konutta yeniyıl zammı yüzde 6-7 civarında olacak!

Soyak CEO 'su Emre Çamlıbel, yeni yılda konuttaki zammın enflasyon oranında yüzde 6-7 civarında olacağını vurgularken, KDV oranlarının yüzde 8'e çıkarılmasının fiyatları biraz artıracağını kaydetti.

Konutta yeni yıl zammı yüzde 6-7 civarında olacak!

Soyak CEO' su Emre Çamlıbel, yeni yılda konuttaki zammın enflasyon oranında yüzde 6-7 civarında olacağını vurgularken, KDV oranlarının yüzde ı8'e çıkarılmasının fiyatları biraz artıracağını kaydetti...

Soyak Holding'e ulusal şampiyon sertifikası!

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, kurum sertifikasını European Business Avvards CEO'su Adrian Tripp ve ödül programının Türkiye ayağını düzenleyen RSM Kapital Karden'in ortağı Vehbi Karabıyık'ın elinden aldı.

Emre Çamlıbel: İzmir'de 2 Siesta yapacak kadar arsamız var!

Siesta projesinin 600 konutluk son etabı Siesta Oxgen'i satışa sunan Soyak Yapı İzmir'de yatırımlarına devam edecek. Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, İzmir'de 2 Siesta daha yapacak kadar arsa stoğumuz var dedi...

Emre Çamlıbel: Yabancıya gayrimenkul satışı Türk toprağını satmak değil”

Türk halkının yüzde 65,1’i yabancıya satışı desteklemiyor. Halk yabancıya gayrimenkul satışını Türk toprağını satmakla eşdeğer görüyor. Soyak CEO'su Dr. Emre Çamlıbel ise Türk topraklarını yabancıya satmıyoruz endişeye gerek yok dedi...

Soyak'tan İzmir'e çevreci evler!

Soyak'ın Holding CEO'su Emre Çamlıbel, Siesta projesinin yeni etabı Soyak Siesta Blue evleri ile son 6 yılda İzmir'de toplam 1 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını belirtti.

soyak ceo kim Haberi

soyak ceo kim

Soyak Üst Yöneticisi (CEO) Emre Çamlıbel, İstanbul merkezli operasyonda gayrimenkul sektöründen bazı iş adamlarının adının geçmesinin sektöre yansımasına ilişkin, "İtibar araştırmalarında genel olarak itibarı düşük ve sıkıntılı çıkan bir sektörüz. Henüz kesinleşmemiş bilgiler üzerinden sektörün itibar kaybetmesinden korkuyoruz" değerlendirmesini yaptı. 


AA muhabirine gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çamlıbel, 2013'ün sektör için çok başarılı geçtiğini ve Türkiye'ye üst üste not artışları geldiğini ifade ederek, bunların da Türkiye'ye olan yatırımcı alaşım hızlandırdığı söyledi. 


Çamlıbel, ekonomide büyüme hedeflerin tutturulmasının sektöre de olumlu yansıdığını ve yıl içinde yaklaşık bir milyon ruhsat verilmesinin beklendiğini vurgulayarak, 2013 itibariyle sektörün yüzde 7,5 büyüdüğünü kaydetti. 


İstanbul için düşünülen mega projelerden olan 3. Köprü, 3.havaalanı, Yenişehir projelerinin başladığını anımsatan Çamlıbel, bunların sektör açısından gelecek yıl için önemli adımlar olduğunu belirtti. 


Çamlıbel, 2014'ün de 2013...