30 / 04 / 2024

Emre Çamlıbel: İzmir'de 2 Siesta yapacak kadar arsamız var!

Emre Çamlıbel: İzmir'de 2 Siesta yapacak kadar arsamız var!

Siesta projesinin 600 konutluk son etabı Siesta Oxgen'i satışa sunan Soyak Yapı İzmir'de yatırımlarına devam edecek. Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, İzmir'de 2 Siesta daha yapacak kadar arsa stoğumuz var dedi...



Soyak Yapı tarafından  İzmir  Karşıyaka'da hayata geçirilen Soyak Siesta projesinin beşinci ve son etabı Soyak Siesta Oxgen satışa çıktı. 


Yüzde 1 peşinatla 118 bin 500 TL

26 dönüm alan üzerinde, 10 katlı 6 blokta toplam 600 konuttan oluşan İzmir Soyak Siesta Oxygen projesinde 1+1'den  4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 118 bin 500 TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olubiliyor. Ayrıca 120 aya kadar düşük faiz oranları ile taksit imkanı da bulunuyor.


Bol oksijen

Soyak'ın diğer projelerinde olduğu gibi yeşil bina konseptinde tasarlanan Soyak Siesta Oxygen projesinin sosyal olanakları arasında ise basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, vitamin bar, oxgen bar, açık kapalı oyun alanları, sauna, buhar odası seyir terasları, güvenlik ve otopark gibi bir çok zengin aktivite alanları bulunuyor.


6 yılda 5 bin konut

İzmir'de 6 yılda toplam 5 bin konut ürettiklerinin altını çizen Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Oxygen ile birlikte İzmir'de toplam 1 milyon TL'lik yatırımımızı tamamladık dedi.


Siesta'nın 2 katı arsa stoğu var

Soyak Yapı'nın İzmir'de yatırımlarına devam edeceğini belirten Çamlıbel, "Soyak Siesta'nın arsası 126 dönüm. Bizim İzmir'de 2 Siesta yapacak kadar 200 dönümlük arsa stoğumuz var. Önüüzdeki dönemlerde de Bornova ve Karşıyaka gibi İzmir'in merkezi yerlerinde projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.


İzmirliler bizi sevdi biz de İzmirlileri

2016 yılında İzmir'e girdiklerinde o dönemlerde bölgede Soyak'tan başka ulusal firma olmadığının altını çizen Çamlıbel, "İzmir'de ilk projemizi 2016 yılında yaptık. O dönemde Soyak'tan başka ulusal firma yoktu. İzmir'in gücü, insanların konut tercihi ve yaşam tarzı bizim müşteri profilimize uyuyor. İzmirller bizi sevdi biz de İzmirlileri. Bundan dolayı İzmir'e yatırımlarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Siesta yüzde 60 kazandırdı

Soyak Siesta'dan konut alanların bugüne kadar toplam yüzde 60 civarında prim yaptığını belirten Çamlıbel, Soyak Siesta'nın ilk etabını satışa çıkardığımızda metrekare fiyatlar bin 800 TL idi. Bugün bu rakam 2 bin 800 TL'yi buldu. Yani Siesta'dan konut alanlar yüzde 60' yakın prim yaptı"diye konuştu.


Soyak'ın Türkiye genelinde toplam 500 bin kişilik müşteri portföyünün olduğunu vurgulayan Çamlıbel, 500 bin kişiden 100 bininin İzmir'den oluştuğunu da söyledi. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön