19 / 05 / 2024

soyak ceosu emre çamlıbel

soyak ceosu emre çamlıbel

Soyak Holding CEO su Emre Çamlıbel, 2012’nin ilk üç çeyreğinde ekonomide frene basılmasıyla satışların ciddi seviyede gerilediğini belirtiyor. Ancak işler son çeyrekte açılmış...

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

2007 yılında Soyak'tan 10.000 konutluk proje!

2007 yılında Soyak Genel Müdürü Emre Çamlıbel, 2008'de Avrupa Yakası'nda 10 bin konutluk bir projeyi başlatacaklarını açıklamış. Orta gelir grubunda yoğunlaştıklarını söyleyen Çamlıbel, bu doğrultuda ilk projenin Evreka olduğunu söylemiş.

Soyak Avrupa Gayrimenkul Topluğu 22. Uluslararası Konferansı’na katıldı!

Soyak Holding, bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’na katıldı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Emre Çamlıbel: 2015'te kentsel dönüşümün kilidi açılacak!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel'e göre 2015, kentsel dönüşümün kilidinin açılacağı ve yabancı gayrimenkul fonlarının ağırlığının arttığı bir yıl olacak Geçtiğimiz yılın önemli bir bölümü gayrimenkul sektörü için bir hayal kırıklığıydı" dedi

Emre Çamlıbel: Gayrimenkul sektöründe 2015, 2014'ten daha iyi geçecek!

Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel "Avrupa ve ABD ekonomilerinin toparlanması, petrol fiyatlarını düşmesi gibi sebeplerle 2015,2014'ten daha iyi geçecek" dedi.

Emre Çamlıbel: Konut sektöründe talepte canlanma var!

SOYAK Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, "Avrupa ve ABD ekonomilerinin toparlanması, petrol fiyatlarım düşmesi gibi sebeplerle 2015, 2014'ten daha iyi geçecek" dedi...

Emre Çamlıbel: Gayrimenkulde 2015, 2014’ten daha iyi geçecek!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde Soyak Holding CEO’su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel gayrimenkul sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamlıbel '2015, 2014’ten daha iyi geçecek' dedi.

Soyak'ta Yeşil Yakalı çalışan dönemi başlıyor!

Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.

Emre Çamlıbel: Yeşil tadilatla hızlı ve daha ucuza dönüşüm yapılabilir!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel Milliyet Gazetesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 3 Haziranda İzmir Svvissotel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesinde 'Yüksekten Uçanlar' paneline konuşmacı olarak katıldı...

soyak ceosu emre çamlıbel Haberi

soyak ceosu emre çamlıbel

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, 2012'nin ilk üç çeyreğinde ekonomide frene basılmasıyla satışların ciddi seviyede gerilediğini belirtiyor. Ancak işler son çeyrekte açılmış. Çamlıbel, "Bizim son çeyrek satışlarda ilk 9 aya göre yüzde 50 artış var. Çektiğimiz sıkıntıya değdi" diyor. Çamlıbel'e göre gayrimenkul sektörü 2013'te yüzde 10'a ulaşan bir büyüme gösterebilir. 

Soyal Holding CEO'su Emre Çamlıbel, 2013'e son 3 ayda ilk 9 aya oranla yüzde 50 artan satışların morali ile giriyor. Çamlıbel'e göre gayrimenkul sektörü 2013'te yüzde 10'a ulaşan bir büyüme gösterebilir. 

Soyak Holding gayrimenkul, döküm, çimento ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Yani ülke ekonomisinin üreten tarafında dört koldan mücadele veriyor. Bu sayede ekonomideki gelişmelere dair ilk sinyalleri alma imkanına sahip. CEO Çamlıbel 2012 yılını nasıl geçirdiklerini şöyle anlatıyor: "2012 yılı tüm...