28 / 04 / 2024

Soyak'ta Yeşil Yakalı çalışan dönemi başlıyor!

Soyak'ta Yeşil Yakalı çalışan dönemi başlıyor!

Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.




Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı'nı bir adım daha öteye götürerek Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.


Kurumsal kültürü Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı üzerine bina edilen Soyak'ta Yeşil Yakalı Çalışan dönemi başladı. Yeşil yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için, çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesini ilk olarak Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel imzaladı. Bu gönüllü programda çalışanlar yeşil yakalı olabilmek için gerek iş hayatında, gerekse özel yaşamlarında bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyorlar.


Dünya


Geri Dön