26 / 08 / 2024

soyak holding sponsor oldu

soyak holding sponsor oldu

Soyak, Türkiye’de ilk kez 4 ve 6 Haziran tarihlerinde düzenlenen R&R 2012 Konferansı’na sponsor oldu

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Türkerler Holding, Dokuz Eylül Üniversitesi sanat galerisine sponsor oldu!

İzmir’e son yılların en büyük yatırımlarını yapan Türkerler Holding, kentin eğitim ve sanat hayatına kalıcı yatırımlarla destek olmaya devam ediyor.

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Koç, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’ne sponsor oldu!

Koç Holding, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin kongre blokuna 5 milyon 900 bin TL ödeyerek sponsor oldu.

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

soyak holding sponsor oldu Haberi

soyak holding sponsor oldu

4-6 Haziran tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüs’ünde gerçekleştirilen ve İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü ile Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen konferansa yurtdışından da pek çok uzman konuşmacı  katıldı. 


İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü ve Boğaziçi Üniversitesi’nin Dünya Çevre Haftası’nı kapsayan 4-6 Haziran 2012 tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği uluslararası “Geri Dönüşüm ve Geri Kullanım R&R 2012 Konferansı”, 4-6 Haziran tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde yapıldı. 


Konferans kapsamında gerçekleştirilen bilimsel ve teknolojik program; katı atık ve atık su geri dönüşümü, alternatif yeşil enerjiler, yeni nesil çevreci şehirler-yeşil binalar, ekolojik ürünler ve üretim teknolojileri, günümüzdeki ve gelecekteki eko tekno pazarlar konularında faaliyet gösteren yerli ve yabancı olmak üzere toplam 250 kişiyi bilim dünyasıyla buluşturdu. 


Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk konferansla ilgili konuşmasında şunları...