30 / 04 / 2024

soyak yapı Tarık Ongun

soyak yapı Tarık Ongun

Geçtiğimiz günlerde Çırağan'da gerçekleştirilen Google Think Zirvesi'ne katılan Soyak Yapı Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, Soyak'ın internetten 20 ülkeye 750 daire sattığını belirtti....

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Çelik Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Tarık Emir Çelik tarafından kuruldu.

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

Bakırköy'e Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi geliyor!

Bu sene içerisinde tamamlanarak halka açılması planlanan Bakırköy Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi için 22 Mart'ta ihale yapılacak..

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Soyak Yapı’ya Real Estate Stars’dan 2 ödül!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık!

Konforia Soyak Yapı Bahçeşehir satılık evlerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Evleri Bahçeşehir projesinde daireler Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Konforia Soyak Yapı ev fiyatları!

Konforia Soyak Yapı ev fiyatları 184 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia Evleri Bahçeşehir projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Konforia Evleri Soyak Yapı ödeme planı!

Konforia Evleri Soyak Yapı ödeme planı dahilinde sıfır faizle ya da düşük peşinatla ödeme olanakları sunuluyor. Soyak Konforia'da fiyatlar 184 bin TL'en başlıyor...

soyak yapı Tarık Ongun Haberi

soyak yapı Tarık Ongun

Geçtiğimiz günlerde Çırağan'da gerçekleştirilen Google Think Zirvesi'ne katılan Soyak Yapı Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, Soyak'ın internetten 20 ülkeye 750 daire sattığını belirtti. Ongun, "Soyak Yapı olarak 2004 yılından bu yana SOYAK projelerimizdeki satışlarımızın yüzde 7 ilâ ıo'u internetten yapılıyor. Her sene yaklaşık olarak 100 daireyi internetten satıyoruz. Bunun yanı sıra dünyada 50'ye yakın ülkede internette satış üyemiz bulunmaktadır. Ve 20 ülkeye satış gerçekleştirdik" dedi. 



Taraf...