16 / 06 / 2024

Soykan Kur Gayrimenkul adres 

Soykan Kur Gayrimenkul adres 

Soykan Kur Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Kurtulmuş tarafından kuruldu.

İŞKUR resmen açıkladı! İnşaat sektöründe çalışacak işçi bulunamıyor! İş çok işçi yok...

İŞKUR verilerine göre yılın ilk üç ayında ülke genelindeki işletmelerde toplam 330 bin 325 açık iş tespit edildi ve en fazla açık gayrimenkul sektörü ve inşaat olarak kayıtlara geçti.

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

KKTC'de dövizle gayrimenkul kiralamalarında kur sabitlemesine gidiliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu yaptığı açıklamada "Gayrimenkul kiralamalarında dövizle ödenecek kira bedellerinde kur sabitlemesine gidilecek. 3 ay süreyle dolar 10 lira, avro 11 lira ve sterlin 12 lira kuru uygulanacaktır." dedi.

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Brokers Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kavuk, Ertunga Avcı, Ramazan Toktay, Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Soykan Kur Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Soykan Kur Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısına 'kur' darbesi!

250 bin dolar ve üstü fiyatla ev sahibi olmak, yabancılara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kapısını açıyor. Ancak, kur yükselince evlerin değeri bir haftada 247bin dolara indi. Konut alımını tam “vatandaşlık sınırı”nda tutanlar için bu durum “engel”e dönüştü.

Reysaş GYO Eskişehir'den 350 bin TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Sivrihisar Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan ve üzerinde taşıt muayene istasyonu bulunan gayrimenkulü 350 bin TL bedel ile satın aldı...

Gayrimenkul kiralamada hangi kur esas alınacak?

Türkiye'de gayrimenkul satış ve kiralama bedelleri 30 gün içinde TL'ye dönüştürülecek. Ankara Barosuna üye Av. Serdar Akbulut, bedelin hangi kur üzerinden belirleneceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Soykan Kur Gayrimenkul adres  Haberi

Soykan Kur Gayrimenkul adres 

Soykan Kur Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Soykan Kur Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. g. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...