24 / 05 / 2024

söylemez mimarlık ve inşaat

söylemez mimarlık ve inşaat

İnşaat sektöründe A+ lüks projeler yaratan Söylemez Mimarlık ve İnşaatın Denizli’nin yeni yüzü Lal Rezidans’ın sunduğu seçkin ayrıcalıklar yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Gökmen Süzgün tarafından kuruldu.

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decorvita Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Sümeyye Gülaç ve Şehmuz Avcı tarafından kuruldu.

Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi Fatih’te    500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Akhüsük Bozkurt tarafından kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sırma tarafından kuruldu.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Conceptheo Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conceptheo Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Gider ve Hamit Öztaş ortaklığında kuruldu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

söylemez mimarlık ve inşaat Haberi

söylemez mimarlık ve inşaat


Denizli’de 2001 yılından itibaren farklı projeler gerçekleştiren ve lüks konutlar inşa eden Söylemez Mimarlık ve İnşaat’ın 5 adet loft, 49 adet 3+1 daire ve mağazalardan oluşan Lal Rezidans Projesi farklı mimari çözümleri ile dikkat çekiyor. 


Toplam 2 blokta bulunan 54 daire ve mağazalardan oluşan proje ile alışveriş ve yaşam kompleksi bir arada yer alıyor. İş, yaşam, eğlence ve alışverişin bir arada olduğu yaşam tarzını Denizli’ye getiren Lal Rezidans; özel olarak projelendirilmiş iç mimari tasarımı ile göz kamaştırıyor. 


İnşaat kalitesi, peyzaj düzenlemesi, satış ve sonrası hizmetlerinden profesyonel rezidans yöneticiliği hizmetlerine kadar koşulsuz konforu sağlayacak ve her türlü ihtiyacı karşılayacak her ayrıntının planlandığı LAL Rezidans Denizli’nin lüks konutlarda yaşam anlayışını değiştiriyor.


Ana faaliyet alanı mimarlık olan Söylemez Mimarlık ve İnşaat profesyonel kadrosu ile bugüne...