04 / 05 / 2024

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi adres

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi adres

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çobanoğlu tarafından kuruldu. 

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Peyzaj alanlarında bunu yapın, yılda 600 bin TL kazanın

Site aidatlarının yükselişinde önemli kalemlerden biri de peyzaj masrafları. Ankaralı mühendis Fatih Çolak X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitelere peyzaj alanlarında uygulayarak para kazanacakları bir öneride bulundu. Yüzlerce takipçisi Çolak’ın fikrini onayladı.

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Yıldız tarafından kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Döndü Ünal tarafından kuruldu.

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jet İnşaat Yapı Malzemeleri Peyzaj Plastik Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Çağatay Avcı tarafından kuruldu.

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mimarlık Yapı İzolasyon Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ömer Faruk Atik tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Recep Oğuzhan Karakozu tarafından kuruldu.

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Ayık tarafından kuruldu.

Doğandemir Yapı Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğandemir Yapı Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  4 milyon 500  bin TL sermaye bedeli  ile  Kaan Doğandemir kuruldu.

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi adres Haberi

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi adres

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çobanoğlu tarafından kuruldu. 

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: Her türlü yapı İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı,...