22 / 05 / 2024

SP kredi seçeneği

SP kredi seçeneği

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Ukrayna'nın " CCC " olan kredi notunu "CCC-" ye çekerken, görünümünü negatif olarak teyit etti. SP Ukrayna'nın kredi notunu indirdi!

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Kredi kartı aidatlı olanlar dikkat! Başvuru yapmayı unutmayın

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen karta yansıtılan 473 liralık aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.

Kredi kartı kullananlara Hakem heyetinden müjde geldi: Kart aidatları bu şekilde iade alınabiliyor! SON DAKİKA!

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" kendisine verilen kart için alınan 473 TL'lik aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvurunun ardından iade aldı. İşte ayrıntılar...

Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı!

Dağ Mühendislik  tarafından  Ispartakule'de hayata geçiren Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Tual Comfort'ta hangi tip daireler yer alıyor, fiyatları ne kadar? işte detaylar...

O ildeki 16 arazi yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satışta! Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Çankırı Kızılırmak Milli Emlak Şefliği, Çankırı ili, Kızılırmak ilçesinde yer alan 16 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Çankırı'daki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? 

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi müjdesi!

İş Bankası'ndan aylık 754 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

İstanbul'da toplu taşımaya kredi kartı ayarı: Metrobüs 60 TL, otobüs 30 TL oldu! 

Megakent İstanbul'da toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme seçeneği UKOME kararını ardından 26 Ekim 2022 tarihinden itibaren uygulanıyordu. Peki son zamla kartla ödeme tutarları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi!

İş Bankası'ndan aylık 905 TL taksitle kredi imkanı... Bu kredi seçeneği, müşterilerin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi hedefliyor.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan nakit ihtiyacı olanlara anında kredi müjdesi!

İş Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını geciktirmeden karşılamak istemeleri durumunda özel bir çözüm sunmaktadır. "Anında Kredi" olarak adlandırılan bu hizmet, pratik bir bireysel kredi seçeneği olarak öne çıkmaktadır.

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Mitsubishi Space Star'da şimdi Temmuz'da öde ya da 0.99 faizli kredi! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Mitsubishi, Space Star 1.2 Intense CVT modelli araçlar için Nisan 2023'te bir kampanya var. Müşteriler 50.000 TL'ye kadar kredi alabilir ve 12 ay vadeli finansman sağlayabilir. 3 ay ödeme erteleme seçeneği de mevcut.

SP kredi seçeneği Haberi

SP kredi seçeneği

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Ukrayna'nın "CCC" olan kredi notunu  "CCC-" ye çekerken, görünümünü negatif olarak teyit etti.


S&P'in resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, hem Uluslararası Para Fonu'nun (IMF)  2014 içerisinde Ukrayna'ya yapacağı yardımların gecikmesinin hem de azalan döviz rezervlerinin, Ukrayna hükümetinin görevlerini yerine getirememe riskini artırdığı belirtildi.


Açıklamada, ek bir uluslararası finansal desteğin söz konusu olmadığı vurgulanarak, şartlar değişmediği takdirde birkaç ay içerisinde bu riskin kaçınılmaz olacağı anlatıldı.


 Ukrayna'nın "CCC" olan kredi notunu  "CCC-" ye çekildiği dile getirilen açıklamada, negatif görünümün Ukrayna'nın ek bir finansal destek olmadan görevelerini yerine getirememe riskini yansıttığı aktarıldı.


Açıklamada, IMF'nin yardımlarında başka bir gecikme olması durumunda, Ukrayna hükümetinin durumunun çok zor olacağı kaydedildi.


IMF'nin yardımlarıyla bile Ukrayna'nın sadece kısa bir süre idare edebileceği belirtilen açıklamada,...