08 / 05 / 2024

SP Rusya notu ne durumda

SP Rusya notu ne durumda

SP Rusya'nın kredi notunu negatif izlemeye aldı. Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's ( S&P ), Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Moody's'ten Rusya ve Türkiye'nin kredi notu açıklaması!

Moody's, Rusya ve Türkiye'nin kredi notuna yönelik açıklama yaptı. Rusya ve Türkiye'nin farklı emtia döngüsüne maruz kalmalarına rağmen ortak büyüme zorlukları ile karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Moody's Rusya'nın notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Rusya'nın not görünümünü değiştirdi. Moody’s, “Ba1” olan kredi notunu teyit ederken, notu negatiften durağana yükseltti.

SP Rusya'nın kredi notunu yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Rusya’nın kredi notu görünümünü “negatiften” “durağana” yükselttiğini açıkladı.

SP Rusya'nın kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu " yatırım yapılamaz " seviye olarak kabul edilen " BB + "ya düşürdü.

SP Rusya'yı negatif izlemeye aldı!

SP Rusya'yı negatif izlemeye aldı. Standard & Poor's 'un resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Rusya'nın notunun negatif izlemeye alınmasının parasal esnekliğindeki bozulma ve zayıflayan ekonomisinden kaynaklandığı belirtildi.

SP Rusya'nın kredi notunu negatif izlemeye aldı!

SP Rusya'nın kredi notunu negatif izlemeye aldı. Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's ( S&P ), Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Rusya'nın kredi notu değişmedi!

S&P'den yapılan yazılı açıklamada, Rusya'nın kredi notu ve görünümünün "BBB-" olarak korunduğu bildirildi. Bu karara gerekçe olarak, ülkenin güçlü net dış varlık pozisyonu ve düşük kamu borcu gösterildi.

Moodys: Enflasyon notu bozabilir!

Amerikan kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye ve Rusya’nın yüksek enflasyon rakamlarına dikkat çekerek, bu durumun kredi notu üzerinde olumsuz etki yarattığını söyledi. Moody’s’in Rusya’nın notunu düşürmesi bekleniyor.

Ceyda Erem; Avrupa, Çin ve Rusya’ya odaklanacağız!

Ceyda Erem, geçen yıl Evteks ’e gelip tanıtım yapan Heimtextil ’e aynı yoldan yanıt verdi. Frankfurt’ta toplantı yapan Erem; Avrupa, Çin ve Rusya’ya odaklanacaklarını açıkladı.

Türkiye'nin "BBB-" olan notu etkilenmedi!

Türkiye'nin " BBB- " olan notu etkilenmedi. Fitch, son gelişmelerin Türkiye'nin "BBB-" olan notunu etkilemediğini ve makroekonomik görünüm üzerinde kayda değer olumsuz bir etkisinin olmadığını bildirdi...

Rusya daki hal krizini Türk işadamları çözecek!

Rusya' daki tek Türk hali olan FortRostov, Moskova' da yapılacak yeni hal için Yenigün İnşaat' la konsorsiyuma gidiyor. Firmalar, Putin'in resmi temsilcisinden şimdiden onay aldı....

Güriş, Beyaz Rusya'da santral yatırımı yapacak!

Güriş, 2012'de enerjide 2 satın alma yapmıştı. Bu yıl 5 satın alma daha yaptı. Ayrıca Rusya'da Avraziya isimli bir gayrimenkul şirketi aldı. Beyaz Rusya'da santral yatırımı yapacak. Şu sıralar ölçümler yapılıyor...

Rönesans'ın Rusya yatırımı 1.3 milyar dolar!

RÖNESANS Holding'in, Rusya'nın Yaroslavl şehrinde gerçekleştirdiği yeni AVM yatırımı Aura Shopping Mail hizmete girdi. Rönesans'ın Rusya'daki gayrimenkul yatırım projelerinin toplam değeri, 1,3 milyar dolara ulaştı...

SP Rusya notu ne durumda Haberi

SP Rusya notu ne durumda

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.


S&P'nin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Rusya'nın notunun negatif izlemeye alınmasının parasal esnekliğindeki bozulma ve zayıflayan ekonomisinden kaynaklandığı belirtildi.


Açıklamada, S&P'nin  Rusya'nın "BBB-" olan kredi notunu negatif izlemeye aldığı ifade edildi.


Negatif izlemenin, Rusya'nın notunun yüzde 50 ihtimalle 90 gün içerisinde negatif derecelendirileceği anlamına geldiği vurgulanan açıklamada, kredi izlemesinin ocak ayının ortasında sonuçlandırılmasının planlandığı kaydedildi.


Moody's Rusya'nın 16 finansal kuruluşunun notunu negatif izlemeye aldı


Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's, Rusya'nın 16 finansal kuruluşunun notunu negatif izlemeye aldı.


Moody's'in resmi internet sitesinde yayımladığı açıklamada, bu 16 finansal kuruluşun notunun negatif izlemeye alınmasının Rusya'daki çalışma ortamı ve finansal piyasa koşullarındaki bozulmadan kaynaklandığı ifade edildi.


Açıklamada, Rusya'nın gelecek 2 yıl içerisinde ekonomisinin önceki...