04 / 07 / 2024

S&P yunanistanın notunu kırdı

S&P yunanistanın notunu kırdı

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı.Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.

S-P Global Ratings dolar kurunun 2025 sonunda 43 TL olacağını açıkladı, vatandaşlardan yanıt gecikmedi: Fazlası olur!

Kredi derecelendirme kuruluşu S-P Global Ratings, 2025 yılının sonunda Türkiye'de doların 43 TL olmasını beklediği açıkladı. Peki vatandaşlar ne dedi? 

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Xiaomi Mi Robot akıllı robot süpürgede sevindirecek fiyat! Robot süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Xiaomi’den akıllı süpürge almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Mi Robot Vacuum S10T 8000PA akıllı robot süpürgeyi üreten Xiaomi, hem ürünün fiyatı ve hem de teknolojisiyle bu alanda da iddialı olduğunu gösterdi.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Profilo PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgede şok fiyat! Elektrikli süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Sınıfının en iyileri arasında yer alacak toz torbasız elektrikli süpürgeyi görücüye çıkaran Profilo, bu ürünle büyük ses getirecek. PSP5U200 toz torbasız elektrikli süpürgenin tüm teknik özelliklerini paylaşan Profilo, ürünü dip fiyattan satışa çıkardı.

A101’de Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, resmi internet sitesinden yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaşarak müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 A101 fiyat listesi...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Axen'den Anneler Günü'ne özel bomba indirimler ve robot süpürgelerde çay makinesi fırsatı!

Anneler Günü kampanyası başlatan bütçe dostu marka Axen, bomba indirimler ve robot süpürge alanlara çay makinesi hediye fırsatı sunuyor. Peki, Axen'de robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Robot süpürge alacaklar mutlaka baksın! İşte uygun fiyatlı robot süpürgeler...

Son dönemin en popüler ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, ev temizliğinde insanlarımızın en büyük yardımcılarından biri oldu. Peki uygun fiyatlı robot süpürgeler hangileri? Fiyatları ne kadar? İşte robot süpürge fiyatları...

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...

Beko'nun Robot Süpürge kampanyası gündeme bomba gibi düştü! Evlenenler evini yenileyenler bu habere hemen bakın! 

Beko, tertiplediği harika kampanya ile müşterileri yine cezbetmeyi başardı. Kampanya kapsamınca, 4’lü Çeyiz Seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X™ Robot Süpürge veya 43” Full HD TV hediye. 16-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyayı kaçırmayın.

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Fakir Franky Dikey Şarjlı Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Franky şarjlı süpürge, yüksek emiş gücü ve fonksiyonel başlıklarıyla tüm yüzeylerde temizliği kolaylaştırır. Hepa 13 filtre ile tozların hazneden dışarıya sızmasını engeller. Peki, Fakir Franky kaç saatte şarj olur? İşte detaylar...

S&P yunanistanın notunu kırdı Haberi

S&P yunanistanın notunu kırdı

S&P, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye düşürüldüğünü açıkladı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdü, "negatif" olan kredi görünümünü teyit etti.


S&P'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Yunanistan'ın kredi notunun "B"den "B-"ye çekildiği belirtilirken, karara gerekçe olarak sınırlı likiditenin, yeni hükümetin borçları yeniden yapılandırmaya yönelik anlaşmalar için sahip olduğu zamanı kısıtlaması gösterildi.


Açıklamada, "Yeni hükümetin yapacağı anlaşmaların zamanlamasına ve başarısına ilişkin potansiyel belirsizlikler, kredi çıkış riskini artırırken, yatırımları ve vergi uyumunu zayıflattı. Bunun sonucu olarak Yunanistan'ın uzun vadeli kredi notunu "B"den "B-"ye düşürdük" ifadesine yer verildi.


Kuruluş, 29 Ocak'ta yaptığı son değerlendirmede, Yunanistan'ın kredi notunun negatif izlemeye alırken, yeni hükümetin gerekli finansal destek için kreditörleriyle anlaşma sağlamakta başarısız olması durumunda ülkenin kredi notunun düşürülebileceği uyarısını yapmıştı.


Yunanistan'da...