05 / 05 / 2024

Spil Dağı adres

Spil Dağı adres

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı.

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Adres Koru'da 60 ay 0 faizle!

Adres Koru'da 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor.  İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen proje 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor.

Manisa Mutlu Mahallesi'ndeki dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Manisa'nın en eski yerleşim yerlerinden olan Spil Dağı eteklerindeki Mutlu Mahallesinde kentsel dönüşüm nedeniyle derin çukurlar oluştu. Sokakta aydınlatma olmaması nedeniyle vatandaşlar özellikle akşam saatlerinde evlerinden çıkamaz hale geldi.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Manisa Spil Dağı'na sağlık ve spor oteli yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Manisa'nın Spil Dağı Milli Parkı'nda son dönemde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Manisa dağ turizminin merkezi haline getirilecek!

Spil Dağı'na teleferik yapılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Veysel Eroğlu, Manisa'yı dağ turizminin ve şifalı bitkilerin merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Adres Patent, Sakarya'da şube açacak!

Adres Patent, Türkiye genelindeki 5. şubesi olan Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Sakarya'da açacak. Adres Patent Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nün açılışı, 9 Ekim Cuma günü Sakarya'da gerçekleştirecek.

Spil Dağı cazibe merkezi oldu!

Manisa'daki Spil Milli Parkı'nda Şehzadeler Belediyesi tarafından turizme açılan 39 orman köşkünün tanıtımı yapıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı'nın cennetten bir köşe haline geldiğini savundu

Spil Milli Parkı'nın öncelikli ihtiyacı teleferik!

AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu...

Spil Dağı adres Haberi

Spil Dağı adres

Spil Dağı Milli Parkı 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğum söyleyen Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Bayrak, "Buraya devlet 30 milyon lira harcayarak altyapıları tamamladı. Şimdi 246 kişilik spor ve 132 kişilik sağlık oteli olmak üzere iki oteli projesi de yap-işlet-devret modeli ile ihalesi yapılacak" dedi. Doğa Koruma Milli Parklar 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, "Ülkenin en modern altyapısı olan milli parkı projesini tamamladık" dedi. Spil Dağı Milli Parkı'nda yapımı süren çalışmalar hakkında AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş'a bilgiler veren Bayrak, 1968'de 6 bin 694 hektarlık alanda oluşturulan Spil Dağı Milli Parkı'nın 46 yıl sonra imar planına ve altyapıya kavuştuğunu, 2 yıllık çalışmayı sağlanan ödenekler sayesinde bir yılda bitirdiklerini...