05 / 05 / 2024

Spil Dağı arap turistleri bekliyor

Spil Dağı arap turistleri bekliyor

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Spil Dağı'nda yapımı devam eden sosyal tesisler ile altyapının tamamlanması halinde doğayı ve serin havayı seven Arap turistlerin Manisa'ya daha çok geleceğini bildirdi.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Arapça 'Kanal İstanbul' mesajı!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'da Arapça yaptığı paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'dan çekildi" dedi...

Araplar Yalova’da emlak piyasasını ele geçirdi!

Yalova'da Arap turist sayısında beklenen patlaması yaşandı. Adeta Yalova'ya akın eden turistler, Termal'in yanı sıra il merkezi ve Çınarcık’ta da yoğunluk gösteriyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart 2019'da Hilton Convention Centar'da gerçekleştirilecek.

Trabzon'da Arap tercümanlar ve ayakçılar sektöre zarar veriyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, inşaat sektöründe hareketliliğin seçim sonrası başladığını ancak Arap tercümanlar ve ayakçıların emlak sektörüne zarar verdiğini dile getirdi. 

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Nisan'da başlıyor!

farklı ülkelerden 500'den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan 2018'de Hilton Convention Center'da gerçekleştirilecek.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 - 29 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. 

Konut sektörü İstanbul'da bin Arap yatırımcıyla buluşacak!

Gayrimenkul ve konut sektörü, İstanbul’da bin Arap yatırımcıyla buluşmak için hazırlanıyor. 

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Spil Dağı arap turistleri bekliyor Haberi

Spil Dağı arap turistleri bekliyor

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Spil Dağı'nda yapımı devam eden sosyal tesisler ile altyapının tamamlanması halinde doğayı ve serin havayı seven Arap turistlerin Manisa'ya daha çok geleceğini bildirdi.  Sudak, kente yoğun olarak gelen Alman, Fransız ve Uzakdoğu ülkelerindeki turistlerin yanı sıra Arap turistlerin de gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Spil Dağı'na yapılacak teleferik ve otellerin de içinde bulunduğu sosyal tesislerin tamamlanmasıyla turizme daha iyi hizmet vereceklerini anlatan Sudak, şunları söyledi: "Araplar yaylayı ve dağı çok seviyorlar. Spil'de altyapıyı tamamladığımızda kentteki tarihi dokuyla birlikte Arap turistleri Manisa'ya çekmek daha kolay olacak. Arapların, Bursa'yı ve Karadeniz'i tercih etmelerindeki sebep doğa. Biz de Spil gibi bir zenginliğimizi avantaja çevirmek istiyoruz. Arap turistleri Manisa'ya çekmeyi başarabilirsek para harcayan turist sayısı...