09 / 05 / 2024

spk başkanı

spk başkanı

SPK Başkanı Ertaş, AA'ya konuk olacak. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Dr. Vahdettin Ertaş, sermaye piyasasındaki gelişmeleri ve gündemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

SPK Başkanı Ertaş, AA'ya konuk olacak!

SPK Başkanı Ertaş, AA'ya konuk olacak. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Dr. Vahdettin Ertaş, sermaye piyasasındaki gelişmeleri ve gündemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

SPK 2. Başkanı Mehmet Emin Özer, 12. Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşuyor!

Dün başlayan 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, devam ediyor. 12. Gayrimenkul Zirvesi'nde SPK 2. Başkanı Mehmet Emin Özer bir konuşma yaptı

SPK Başkanı Vedat Akgiray: Yeşil bina değerleme sertifikası vermek istiyoruz!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, kaba tabirle aşırı para kazanma hırsı veya vahşi kapitalizmin yol açtığı tahribatın artık döndürülemez hale geliyor olduğunu, ancak döndürmeye mecbur olduklarını bildirdi

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ifade verdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski başdanışmanı Erünal'ın arazisinde yapılan imar değişikliği nedeniyle ifade verdi

spk başkanı Haberi

spk başkanı

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Dr. Vahdettin Ertaş, sermaye piyasasındaki gelişmeleri ve gündemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nın bu haftaki konuğu SPK Başkanı Ertaş olacak.

Ertaş, yarın saat 14.30'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda sermaye piyasaları ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Toplantı, yarın saat 14.30'dan itibaren aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

-  AA Finans Masası'na daha önce konuk olanlar

AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu yeni platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası, daha önceki toplantılarında; Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TCMB Başkanı Erdem Başçı, BDDK Başkanı Mukim Öztekin, SPK eski Başkanı Prof....