06 / 07 / 2024

spor hizmetleri Ataşehir

spor hizmetleri Ataşehir

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Yüzlerce kadının katılığı ve uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 50.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki spor alanı imarlı 13 bin 625,00 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor...

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Ataşehir Askent Sitesi sakinleri asfalt istiyor!

Ataşehir Belediyesi, her siteye ayrı ve yerinde çözüm üretebilmek amacıyla, bu kez Askent Sitesi sakinleriyle buluştu. Askent Sitesi sakinleri, park sorunlarından bahsederek, oturma alanlarının ve spor aletlerinin çoğaltılmasını talep ettiler.

Ataşehir Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu açıldı!

GS voleybol altyapı sporcularının kullanacağı Ataşehir'deki Taçspor Tesisleri Altyapı Voleybol Salonu'nun açılışı yapıldı. Başkanı Özbek:"Galatasaray'ı büyütmek, geliştirmek ve Galatasaray'ın yatırımlarını çoğaltmak amacı prensiplerimizin başında geliyor

Ataşehir'deki asansörlerin yıllık kontrollerini Royalcert yapacak!

Ataşehir'de bulunan yapılardaki asansörlerin yıllık kontrollerinin yaptırılması amacı ile A tipi muayene kuruluşu olan ‘’ROYALCERT Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.’’ ve Ataşehir Belediyesi arasında görevlendirme sözleşmesi yapıldı.

Boragrup İnşaat Otelcilik ve Spor Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Boragrup İnşaat Otelcilik ve Spor Hizmetleri Anonim Şirketi, Selim Demirtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Trendist Ataşehir'de minimum 295 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir'de fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Ataşehir'de yer alan Trendist projesinde mağazalar, spor alanları, kafeler, oyun alanları, güneşlenme terası ve açık yüzme havuzu bulunuyor.

Ataşehir Yeşil Pota Temiz Doğa projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmeyi amaçlayan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi, ikinci yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

spor hizmetleri Ataşehir Haberi

spor hizmetleri Ataşehir

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Sağlıklı bir yaşama kavuşmak isteyen ve güne spor yaparak zinde başlamak isteyen kadınlar parklarda buluşarak birlikte spor yapmanın mutluluğunun yaşıyor.

Her gün yüzlerce kadının katıldığı sabah sporları kadınların sosyalleşmesi ve özgüven kazanmasında etkili olurken, aynı zamanda onların ev dışında zaman geçirmeleri için uygun bir ortam...