27 / 04 / 2024

spor lisesi

spor lisesi

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacağını belirtti.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Stadyumlara yeni spor liseleri kuruluyor!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti" dedi...

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Derince İHL Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Derince İHL Spor Salonu’nda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne inşa ettiği spor salonunda sona geldi.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonuna kavuşuyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonunu tamamlıyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

spor lisesi Haberi

spor lisesi

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, “Eğitim, sosyal, sanat ve spor konularında kurumlarla, paydaş olmaya gönüllüyüz. Bunlar suç ve madde bağımlılığını yenecek projelerdir” açıklamasında bulundu.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ ve Ekibine, Avcılar’da yapılacak olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi hakkında  bilgi veren Başkan Dr. Handan TOPRAK BENLİ, şunları söyledi: “Göreve gelir gelmez Spor Müdürlüğü’nü kurduk. Bu kapsamda İlçemizde büyük bir spor tesisi yapıyoruz. Spor Lisesi’ni de tamamlayıp Milli Eğitim  Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Ayrıca Avcılar’ın her mahallesinde insanların spor yapacağı tesisler oluşturacağız.” 


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ da ziyaret ettikleri her ilçenin ihtiyaç analizini çıkardıklarını belirterek, “Temel...