27 / 09 / 2024

spor salonu inşaatları

spor salonu inşaatları

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Asfalta, parke taşlarına, kanalizasyona, altyapı çalışmalarına para ayırırken gençleri de düşünün, onlara da para ayırmayı ihmal etmeyin" dedi....

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya 1.800 kişilik spor salonu inşa ediyor.

spor salonu inşaatları Haberi

spor salonu inşaatları


Kılıç, Isparta İl Genel Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, gençlere ve onlara yönelik yatırımlara önem verilmesi gerektiğini söyledi.


Artık ailelerin küçüldüğünü, çekirdek aileye dönüştüğünü belirten Kılıç, "Anne, baba çalışıyor, eve geldiklerinde yorgun oluyorlar. O zaman kim sevecek çocukları? Ailede sevgi, şefkat eksik kalıyor. Aile içindeki sevgisizlik, aynı vitamin eksikliği gibi bir şey" değerlendirmesinde bulundu.


Gençlik merkezlerini önemsediklerini dile getiren Kılıç, valilikler ile il genel meclislerinden, gençlere yönelik hizmetlere daha fazla para ayırmalarını istedi.


Türkiye genelinde 155 gençlik merkezi yapıldığını ve bu sayıyı artıracaklarını aktaran Kılıç, "Asfalta, parke taşlarına, kanalizasyona, altyapı çalışmalarına para ayırırken gençleri de düşünün, onlara da para ayırmayı ihmal etmeyin" ifadesini kullandı.


Bakanlığı tarafından Isparta'da yapılan yatırımlara da değinen Kılıç, bu tesislerin günün 24 saati açık kalacağını belirtti. 


Tesisleri kullanırken yıpranacağının asla düşünülmemesini...