06 / 05 / 2024

spor tesisleri açılış 2015

spor tesisleri açılış 2015

Türk sporu bugün yeni tesislerine kavuşuyor. Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç bugün 280 spor tesisinin toplu açılışını yaparken, 22 spor tesisinin de temelini atacak.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beylerbeyi Tesisleri açıldı. Açılış törenine spor camiasından önemli isimler katıldı. Törenin ardından katılımcılar TFF Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesisi gezdiler.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

spor tesisleri açılış 2015 Haberi

spor tesisleri açılış 2015

Başbakan Davutoğlu ile Bakan Kılıç bugün 280 spor tesisinin toplu açılışını yaparken, 22 spor tesisinin de temelini atacak. Türk sporu bugün yeni tesislerine kavuşuyor... Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılacağı 280 adet spor tesislerinin toplu açılışı ve 22 adet spor tesisinin temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek. Ankara Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak törende Samsun İlkadım Atletizm Stadyumu ile Ankara Ümitköy Spor Kompleksleri temel atma törenleri canlı bağlantıyla gerçekleştirilecek. Tesis açılışı ve temel atma törenlerinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen engelli otobüslerinin teslimleri de gerçekleşecek. Tören Uğur Işılak konserinin yanı sıra bireysel spor gösterileri ile son bulacak. 


Türkiye'nin dört bir yanında tamamlanan spor tesisleri bugün hizmete giriyor. Açılışı yapılacak tesisler...