17 / 05 / 2024

Sporcu Performansı Test Ve Analiz Merkezi kocaeli

Sporcu Performansı Test Ve Analiz Merkezi kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak Sporcu Performansı Test ve Analiz Merkezi’nde vücut ölçüm testlerinin yanı sıra sporcuların sürat, çabukluk, esneklik, reaksiyon, kas kuvveti, denge ve dayanıklılığını ölçen testler gerçekleştirilecek

Sancaktepe Sporcu Performans Laboratuvarı yarın açılıyor!

Sancaktepe Sporcu Performans Laboratuvarı yarın saat 12:00’de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Sancaktepe’de hizmete açılıyor..

Bezmialem Üniversitesi'nde sporcular için sağlık merkezi açıldı!

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattında test sürüşleri başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı Mavi Işıklar-Tekkeköy arasında enerjili test sürüşleri yapıldı.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Bursa Otomotiv Test Merkezi projesinde sona yaklaşıldı!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan "Otomotiv Test Merkezi Proje"sinde sona yaklaşıldığını belirtti.

İnşaat Mühendisi Selen Beytekin'den caz performansı!

Bir inşaat mühendisinden profesyonel caz sahne performansı izlemek çok rastlanır bir durum değil. Selen Beytekin buna bir örnek. Tulumuyla şantiyeden çıkıp şık gece elbiseleriyle sahnede caz söylüyor.

Mehmet Şimşek: Türkiye'nin büyüme performansı iyi!

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "İçinden geçtiğimiz süreci, dünya ekonomisindeki cılız büyümeyi, dış ticaretteki daralmayı dikkate alırsanız aslında Türkiye'nin büyüme performansı gayet iyi." dedi.

Keçiören Metrosu'nun test sürüşü bugün yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, yapımı 12 yıl süren Keçiören Metrosu'nda bugün test sürüşü gerçekleştirecek ve incelemelerde bulunacak.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattında test sürüşleri başladı!

Samsun protokolü, Gar-Tekkeköy arası hafif raylı sistemin Cumartesi günü hizmete girecek olan ilk dört kilometresinin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Antalya Tünektepe teleferik projesinde test sürüşleri başladı!

ANTALYA'nın uzun yıllardır hayali olan Sarısu-Tünektepe teleferik projesinde sona gelindi. Sarısu'dan Antalya'nın 618 rakımlı noktası Tünektepe'ye saatte 1250 kişi taşıyacak teleferiğin test sürüşleri başladı.

AB, İspanya'nın hızlı tren test merkezine izin vermiyor!

AB Komisyonu, İspanya’nın Malaga şehri yakınında saatte 520 kilometre hız yapılabilecek bir hızlı tren test merkezi kurmak üzere ülkedeki demiryolu işletmesi ADIF’e sağladığı 140 milyon avroluk kamu desteğinin geri alınması kararı alındığını bildirdi.

thyssenkrupp asansörlerini 246 metrelik kulede test edecek!

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde test sürüşü yaptı!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Sporcu Performansı Test Ve Analiz Merkezi kocaeli Haberi

Sporcu Performansı Test Ve Analiz Merkezi kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, profesyonel spor için önemli bir yatırım olacak Sporcu Performansı Test ve Analiz Merkezi’ni ile kazandıracak.

Kocaeli büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak Sporcu Performansı Test ve Analiz Merkezi’nde vücut ölçüm testlerinin yanı sıra sporcuların sürat, çabukluk, esneklik, reaksiyon, kas kuvveti, denge ve dayanıklılığını ölçen testler gerçekleştirilecek. Böylece sporcunun performans düzeyi raporlandırılarak, kişisel gelişimi desteklenmiş olacak. Merkezden Türkiye’deki tüm kulüp ve federasyonlar yararlanabilecek. Sporcular açısından büyük önem taşıyan Sporcu Performansı Test ve Analiz Merkezi ise Türkiye’de yerel yönetimler bazında bir ilk olacak.

Sporcu Performansı Test ve Analiz Merkezi, kentin yanı sıra Türkiye’deki tüm kulüp ve federasyonlara hizmet verecek. Bu çerçevede sporculara branşlarına göre testler uygulanarak, performans düzeyleri raporlandırılacak. Söz konusu raporlandırma, sporcunun kişisel olarak gelişiminin desteklenmesini sağlayacak. Sporcu Performansı Test ve...