29 / 04 / 2024

sport in street mağazaları

sport in street mağazaları

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Asya borsaları Wall Street'in toparlanmasından sonra düşüşe geçti!

Asya-Pasifik piyasaları, Wall Street'teki geniş toparlanmaya ve Moody's'in ABD hükümetinin kapatılmasının dünyanın en büyük ekonomisi için negatif kredi olacağı uyarısına rağmen düşüş gösterdi.

Çin'de emlak sektöründe yaşanan düşüşün yıllarca sürmesi bekleniyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Wall Street'teki ekonomistler, Çin emlak piyasasındaki zayıflığın önümüzdeki senelerde ekonomi üzerinde bir engel olabileceği konusunda uyarılar yaptı.

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Sağlam tarafından kuruldu.

Yamaha motosikletleri için fiyat listesi açıklandı! Bu fırsat kaçmaz! İşte Sport Heritage’in 8 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en çok tercih edilen orta segment motosikletlerinden olan Yamaha Sport Heritage XSR900’ün eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Yamaha Sport Heritage’in 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kripto parası olanlar dikkat! Bloomberg’in anketinde çarpıcı sonuç! Bitcoin daha da düşecek mi?

Wall Street’in anket sonuçları, kripto para piyasasına yönelik beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor. İşte anketin detayları...

Wall Street kripto para dünyasına ayak uydurabilecek mi?

Kripto para borsasına yönelik ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Dünya dijital para birimine ayak uydurmaya çalışırken Wall Street'in tutumu merak konusu oldu. 

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Nef Geleceğin Projesi Ödülü'nü aldı!

Nef’in New York’ta yapımına başlayacağı, Empire State’e komşu olacak East 37th Street Residental Tower, MIPIM’de yüksek katlı binalar kategorisinde ‘Geleceğin Projesi Ödülü’nü aldı.

Türk firmalarına Avrupa inşaat ödülleri verildi!

Avrupa inşaat ödülleri 2014 töreni Londra'nın Düke Street'deki Marriot Oteli'nde yapıldı. Törene aralarında 40'ın üstünde Türk inşaat firmasının da bulunduğu yaklaşık 200'ün üstünde Avrupa şirketi katıldı.

Süper Sport İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süper Sport İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serap Vardar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle, 537 Sokak'ta kuruldu.

Gloria Olympic Sport Center bir yıl içinde açılacak!

Özaltın Holding, Gloria Olympic Sport Center spor oteli inşaasına başlayacak olup aynı anda birçok spor dalına hizmet verebilecek.

Londra Kensington High Street'ta 805 bin sterline daire!

Kensington High Street, 1-2-3 yatak odalı daireler ile penthouseladan meydana geliyor. Yüzde 10 peşinat verilen proje için belirlenen fiyatlar 805 bin sterlinden başlıyor...

sport in street mağazaları Haberi

sport in street mağazaları

Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street'in 31. Mağazası Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. "Hep Sneaker" diyenlerin mağazası Sport in Street, dünyaca ünlü spor markalarının onlarca sneaker modelini bir arada sunuyor. 


İstanbul-Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in yeni mağazası, 3 Haziran Cuma günü Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını hızla arttırarak ülke geneline yaymayı hedefleyen Sport in Street, Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açtığı mağazası ile birlikte Türkiye genelinde 31 mağazaya ulaştı. Sport in Street, Metrogarden Alışveriş Merkez'inde 150 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. 

Tuğla duvarlar ve neon tabelaları ile sokak ruhunu dekorasyonuna taşıyan Sport in Street mağazaları, mağaza parfümü ve müzikleriyle de sokağın enerjisini müşterilerine hissettiriyor. Sport İn Street mağazalarında Nike, Adidas, Reebok, New Balance,...